fb
Damespraatjes Damespraatjes

Fandag Action groot succes

‘Mijn leven is geen moment Het begon als een weddenschap en nu heeft Ria Struijk haar handen vol aan haar Action-fanpagina op Facebook. De magische grens van 200.000 likes die onlangs werd overschreden, was voor de directie aanleiding een Fandag te organiseren. “200.000 mensen die mijn pagina leuk vinden, het is niet te geloven he?”, vindt Ria.

Vooral de nuchtere manier van Ria en de leuke tips die zij dagelijks geeft over producten die bij Action te koop zijn, slaan aan bij het grote publiek. “Het is inderdaad maf hoor, al die aandacht. Ik ben een gewone meid en ineens herkennen mensen je op straat en willen met je op de foto.” Ria geniet er maar van, want zij weet ook: het kan zomaar weer voorbij zijn.

Ria-Action-fandag-kassa

Soms beseft ze helemaal niet wat er allemaal gebeurt. Het posten van tips op Facebook vindt Ria gewoon leuk om te doen. “Laatst zei iemand tegen mij dat ze jaloers op me is omdat mijn leven zo fantastisch is. Ik denk dan: je ziet maar een kant van mijn leven.” Het leven van Ria is nooit saai geweest. Als kind al, als iemand een prijs won, dan was Ria het wel. Maar diezelfde Ria moest ook als kind afscheid nemen van haar broertje die overleed. “Zo is mijn leven gebleven, bij ons gaat nooit iets normaal en eigenlijk pas dat precies bij ons super chaotische leventje.”

Limousine

De Action Fandag was weer een hoogtepunt; Ria werd met een grote limousine thuis opgehaald en met twintig fans naar Zwaagdijk. De twintig fans werden gekozen uit al duizenden andere fans die aangaven op de site wel in te zijn voor een verrassingsdag. “Het was net als in het boek Sjakie en de Chocholadefabriek; de hele dag was een grote verrassing en we mochten een kijkje nemen achter de schermen van onze hofleverancier.”

action-fandag-fans-C

CEO Ronald van der Mark en Hans van Hattem ontvingen de fans met koffie en gebak en daarna werd de groep rondgeleid door het distributiecentrum. Ondanks dat de fans elkaar niet kenden, was het gezellig. “Iedereen was druk in gesprek met elkaar, het leek wel een kippenhok”, schatert Ria. Na de lunch werd de groep naar Enkhuizen gebracht, waar de Action ooit begon in een leuk kneuterig huisje.

Actie!

Daarna moesten ze ook in actie komen; in de Action in Zwaagdijk kregen ze allemaal een cadeaubon van 25 euro en daar moesten ze 13 artikelen voor zien te scoren. “Dat was nog een hele klus omdat we ook nog opdrachten meekregen. We moesten bijvoorbeeld een kledingstuk kopen, iets voor kantoor, maar ook moest er een weekaanbieding in ons mandje.” Er werd dus flink gerekend en gepuzzeld. De Fandag eindigde op het hoofdkantoor met koffie en taart. Ria raakt er niet over uitgepraat en geniet al dagen na. Wat de fans van de feestdag vonden? “Ze vonden het geweldig. Alle fans waren ook echte fans”, lacht Ria, “ze hebben genoten hoor. Ze waren echt een dagje uit, die pretletters.” Het shoppen bij hun favoriete winkel is nog niet ten einde. In de goed gevulde goodiebag die ze meekregen, zat naast een Action-vrachtwagentje en het eerste Action-pandje een extra cadeaukaart waar de fans gewoon nog even door kunnen gaan met shoppen.

Wil je meer leuke tips en deals?

 

Karin van Leeuwen (42 jaar) schrijft vanuit uit haar eigen bedrijf De Gooise Pen en is drukker dan ooit. Heeft twintig jaar voor kranten gewerkt en schrijft blogs voor Damespraatjes. Ze woont samen met Robert Brekelmans en hun twee boenders Bob en Tom in ’t Gooi. Naast schrijven is lezen een grote hobby. De andere passie is sporten; heel wat uurtjes brengt zij door in de sportschool om een spinning-, pump-, of bodybalanceles te volgen. Sinds kort is ze regelmatig op het voetbalveld te vinden om het team van haar oudste te coachen.

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook