fb
Damespraatjes Damespraatjes

Fajah bestormt bestseller lijsten met haar boek Killerbody

Fajah Lourens is actrice, DJ en in korte tijd uitgegroeid tot een boegbeeld op het gebied van sport en voeding. Haar platform Mykillerbodymotivation heeft honderdduizenden volgers en dat maakt haar de absolute koningin van de Nederlandse fitgirls.

Met stip op één

Haar op 21 april verscheen haar boek Killerbody dieet met daarin alles wat je moet weten om de eerste stappen te zetten om jouw eigen killerbody te vormen én te behouden is in één klap op de eerste plek van de boeken Top 10 van de CPNB terechtgekomen. Echt een geweldige prestatie.

12 weken dieet en trainingsschema’s

Het boek begint met een 12 weken dieet en voedingsschema’s voor mannen en vrouwen. Daarnaast bevat het boek 12 weken trainingsschema’s voor thuis en in de gym. Alles is apart van elkaar, maar ook samen te volgen. Ben je geen sporter? Volg dan gewoon het dieet. Wil je niet afvallen? Volg dan alleen het voedingsschema voor sporters. Dit is geen dieet, maar een manier van eten die gezond en regelmatig is.

Foodprep-adviezen

Naast alle diëten en trainingen staat het boek vol informatie over bijvoorbeeld macro’s, cardio, supplementen, foodprep-adviezen en heel veel tips over hoe je het allemaal het beste kunt doen én volhouden. Fajah deelt daarnaast haar eigen ervaringen en foto’s van onder andere haar zwangerschappen en deelname aan Expeditie Robinson.

Half juli bikini-klaar

Het Killerbody Dieet is een simpele vertaling van alle moeilijke stof die rondzwerft over gezond afvallen en trainen. Met dit boek zou je gezond afvallen en in 12 weken een strak lichaam hebben. En dat is een mooie meevaller zo vlak voor de zomervakantie. Het boek is gemaakt met behulp van fitnessexperts, voedingsdeskundigen en artsen.

Het boek van Fajah kost € 20 en is onder andere te bestellen via Bol.com. Via dit linkje kun je het boek bestellen: Killerbody Dieet van Fajah Lourens.

cover-killerbody-bestellen

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook