fb
Damespraatjes Damespraatjes

Estivant vakanties; Eenouder- en Singlevakanties

Op vakantie als eenoudergezin? Of als single? In beide gevallen haal je meer uit je vakantie met een reisorganisator die ervaring heeft. Eén als Estivant Vakanties. Bekend als dé organisatie die altijd nét even verder gaat. En die je een persoonlijke aanpak garandeert. Alvast even kennismaken?

Ook als eenoudergezin lekker onbezorgd op vakantie?

Bij Estivant begrijpen we dat bij een eenoudergezin dingen vaak nét even iets anders lopen. Vakantie bijvoorbeeld. Terwijl je op vakantie gewoon even wilt genieten. Jijzelf, maar ook je kinderen. Dan is het handig als er op elke bestemming enthousiaste en opgeleide teams klaarstaan, die graag wat van je dagelijkse verantwoordelijkheid uit handen nemen. Bij Estivant ben je op en top gast!

Estivant biedt unieke vakanties met gastvrije medewerkers, leuke programma’s en originele bestemmingen. Lekker dichtbij huis in eigen land of juist ver weg. En als je kinderen het naar hun zin hebben, dan heb jij het ook naar je zin. Je kunt er rustig op uit trekken, een excursie boeken met andere ouders, of even helemaal niets doen. Ook op vakantie met een persoonlijke organisatie?

 

Kijk op Estivant  voor het complete vakantie-aanbod.

Maak nieuwe vrienden tijdens je singlevakanties

Wel alle vrijheid die je wilt. En toch de gezelligheid van een groepsvakantie. Lijkt je dat wat? Boek dan een singlevakantie bij Estivant Vakanties. Met 15 jaar ervaring zijn we de ideale partner om mee op vakantie te gaan. Of je nu graag luiert of lekker actief wilt zijn. Of je meegaat op de city
trip naar Barcelona of op wandelvakantie gaat in een onbekende streek. Overal weten we de leukste excursies om te doen. De ene keer een tocht door de natuur, de andere keer een hot salsa clubnight.

 

Samen reizen met andere alleenstaanden geeft verbondenheid, terwijl je toch kunt doen en laten wat je wilt. En alles is tot in de puntjes verzorgd. Je gaat met leeftijdgenoten op reis, want we hanteren vier categorieën: 25-39 jaar, 30-49 jaar, 35-55 jaar en 45-65 jaar. Onze singlevakanties zijn uitsluitend voor alleenreizenden: je kunt alleen mee zonder partner. Wel mag je een vriend of vriendin meenemen. Overigens: we organiseren geen ‘datingvakanties’, maar we brengen wel een leuke groep mensen samen.

Kijk op Estivant Singlevakanties voor het complete vakantie-aanbod.

Estivant Vakanties

Tel 024 360 01 04

www.estivant.nl

[email protected]

 

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

1 reactie

Evelien -

Dit is een leuke organisatie, ik ben afgelopen zomer op vakantie geweest met een singlereis naar Mallorca. Echt een aanrader!

Groetjes Evelien

Reageer ook