fb
Damespraatjes Damespraatjes

Estavana Polman gaat vervroegd met zwangerschapsverlof

Het is je vast niet ontgaan dat voetballer Rafael van der Vaart en Estavana Polman een kindje samen verwachten. Een paar weken geleden deelde het gelukkige stel al wat het geslacht van het kindje is, en dat betekent dus dat Estavana al redelijk ver in de zwangerschap is. Wanneer het kindje precies verwacht wordt, wil het stel niet onthullen. Ook wel leuk, want zo blijft het een verrassing voor ons! 

Met zwangerschapsverlof

Wat er ook al op wijst dat de zwangerschap flink vordert, is dat Estavana inmiddels met zwangerschapsverlof is gegaan. Bij een ‘gewone’ (kantoor)baan stop je pas een paar weken voor de bevalling met werken, maar als professioneel sporter is dit wat eerder. Bij handbal is er het risico dat Estavana valt of een harde bal op haar buik krijgt, er is dan ook besloten dat ze nu al lekker vrij neemt. Estavana is daarom ook niet terug te vinden op de lijst van het trainingskamp van Oranje.

Wat doet Estavana nu?

Ben je benieuwd naar wat Estavana nu doet? En of ze nog veel sport, of dat ze lekker op de bank mag uitrusten? Bekijk het in de onderstaande video die Show.nl maakte!

Hoe deed jij het?

Wanneer ging jij met zwangerschapsverlof? En tot wanneer in de zwangerschap ging je door met het beoefenen van contactsporten, zoals bijvoorbeeld voetbal, handbal, waterpolo, basketbal, hockey of judo? We zijn heel benieuwd naar jouw ervaringen en verhalen. Deel ze met ons in de comments onder dit artikel!

Reageer ook