fb
Damespraatjes Damespraatjes

Rafael en Estavana onthullen het geslacht van het kindje

Twee weken geleden onthulden voetballer Rafael van der Vaart en handbalster Estavana Polman dat ze in verwachting zijn van hun eerste kindje. Geweldig natuurlijk! Ook voor de tienjarige Damian die dan nu eindelijk een grote broer wordt. Toen ze het nieuws bekend maakten was Etavana nog niet lang genoeg zwanger om te zien wat het geslacht van het kindje was. Dat maakte ze gisteravond via Instagram bekend. 

Oma krijgt de eer

In een vrolijke video zie je hoe de oma van Estavana de eer krijgt om een taart doormidden te snijden. Het is een leuke manier om erachter te komen of het een jongen of meisje wordt: het echo resultaat wordt in een envelop gestopt, deze envelop geef je aan de bakker en de bakker bakt of een roze taart, of een blauwe taart. Wanneer je hem doormidden snijdt zie je welke kleur er van binnen zit.

Its gonna be a baby GIRL ❤???????? #omakrijgtdeeer #4generaties @winniefredtel @cynthiaveldik

Een video die is geplaatst door Estavana Polman Official (@estavana) op

Zodra oma de taart doormidden snijdt is het Estevana al snel duidelijk: het wordt een meisje! Wij wensen Rafael en Estavana heel veel geluk en gezondheid toe in deze mooie en spannende tijden. En Damian? Die wordt vast een geweldige grote broer!

 

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook