fb
Damespraatjes Damespraatjes

Ellen Pieters liet haar vader zelf weten dat ze niet zijn dochter is

Na 28 jaar kwam actrice en zangeres Ellen Pieters, bekend van Kopspijkers en de SBS-serie Rechercheur Ria, er achter dat ze is geboren uit een buitenechtelijke relatie. En daar had de man die haar opvoedde geen weet van! Haar moeder heeft het zeer lang geheim gehouden en pas 8 jaar na haar dood kwam de waarheid boven tafel.

In Vrouw van deze week vertelt Ellen hoe ze al vrij jong het gevoel had “dat er iets scheef zat”. Als enige in het gezin had ze bruine ogen en dat vond ze vreemd. “Maar als ik er thuis iets over zei, werd het steevast weggewuifd. Mijn moeder deed alsof er niets aan de hand was.”

Acht jaar na de dood van haar moeder vertelde een bekende binnen haar familie dat hij haar biologische vader is. Ook al was haar moeder op jonge leeftijd overleden aan kanker, ze was toch alsnog boos op haar.

Hoe naar is het dan als je de man waarvan je altijd hebt gedacht dat het je vader is moet vertellen dat hij dat niet is. Ellen in Vrouw: “Misschien had hij het kunnen weten, maar hij wilde er niet aan. Ik waardeerde hem er alleen maar meer om. We zijn op een avond vreselijk dronken geworden met z’n tweeën. Het heeft onze band versterkt. Je krijgt dus ook veel cadeau, zo zie ik het maar.”

Bron: Vrouw

Foto: SBS 6

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook