fb
Damespraatjes Damespraatjes

Eindelijk heeft JP van Lingo zichzelf bekend gemaakt!

Terwijl haar vriendinnetjes dik aan allerlei TV series verslaafd waren keken mijn jongste dochter en haar beste vriendinnetje het liefst naar Lingo. Urenlang lang konden ze oude afleveringen bekijken en hadden de grootste lol. Ik vond het wel grappig dat dit hen zo bond en het was ook nog eens goed voor de taalontwikkeling. En zelf keek ik af en toe mee!

Helaas voor mijn dochter en haar vriendin is Lingo al jarenlang van de buis. Maar gisteravond stond Lingo even heel centraal in het programma in het RTL 4-programma Iedereen Had Het Erover, want daarin werd een van de best bewaarde TV geheimen van Nederland onthuld. “Wie is nu eigen JP van Lingo?”


JP, die in het dagelijks leven Jan Peter Pellemans heet, is geen onbekende in de mediawereld.  Hij was eindredacteur bij BNN-programma’s als BNN Cash Cab, Bij Yerli en De grootste royaltykenner en hij selecteerde onder meer kandidaten voor Wie is de Mol?

In de uitzending van gisteravond wordt ook teruggeblikt op het hilarische moment uit Lingo, waarin werd gezocht naar een zevenletterwoord dat begint met de letter C. Een van de kandidaten gokte en koos het woord cumshot, maar geen idee hebbende wat het betekende.  Het fragment waarin JP vervolgens de uitleg mocht geven ging viral. Leuk om dit nog even te bekijken.

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook