fb
Damespraatjes Damespraatjes

Eerste Nederlandse Poppenkast Casting van start

chiquita_stickers_1.jpgWe weten het natuurlijk al lang: bananen zijn gezond!! Maar ze zijn ook heel leuk en grappig, vooral als ze de hoofdrol gaan spelen in een echte Poppenkast voorstelling.

Bij de zakken Chiquita Kids bananen krijg je nu twee stickervellen met 18 Chiqui stickers. Dat zijn stickers waarmee kinderen hun banaan kunnen versieren. Leuk om te doen en zo wordt fruit eten pas echt fun.

Elk stickervel heeft één thema waarmee de kids de banaan kunnen veranderen in een leuk karakter: piraat, rockster, prinses of één van de andere 22 karakters. Super leuk om een poppenkastverhaal mee te maken! Doe mee !

Voor de leukste poppenkastverhalen heeft Chiquita ‘de Chiquita Poppenkast Casting’ in het leven geroepen. Dit platform op de Chiquita Facebookpagina, faciliteert en verzamelt alle poppenkastverhalen die door kinderen en hun ouders worden ingestuurd.

Elke week kunnen 5 inzendingen gave prijzen winnen en het allerleukste poppenkastverhaaltje mag samen met Hakim van Sesamstraat het verhaal professioneel opnemen. Doe mee of bekijk de inzendingen op Chiquita Poppenkast Casting Facebook >>

Reageer ook