fb
Damespraatjes Damespraatjes

Eerste beelden Oprah-interview met Harry en Meghan: “Wij hebben tenminste elkaar nog”

Volgende week wordt door CBS hét interview van het jaar uitgezonden: ‘Oprah with Meghan and Harry: A Primetime Special’. Als royalty-lover kan ik natuurlijk niet wachten, maar als ik de net vrijgegeven trailer bekijk, denk ik dat het Britse koningshuis hier anders over denkt. Alleen al de trailer maakt flink wat los en we zijn dan ook mega benieuwd naar het hele interview. Wat kunnen we verwachten?

Opgelucht

“There is no subject off limits”, zegt Oprah in de trailer. En als we de trailer bekijken en luisteren naar wat er allemaal besproken gaat worden, dan lijkt dat inderdaad het geval te zijn. Volgens een bron dichtbij het echtpaar is er veel spanning tussen Harry en Meghan en de koninklijke familie. “In het interview zullen ze vertellen waar ze – volgens hen – doorheen zijn gegaan. Meghan en Harry zijn opgelucht dat ze nu ver weg van alles zijn”, zegt de bron. “Ze zullen heel open zijn over het effect van alle aandacht op hun mentale gezondheid en eigenlijk hun hele leven.”

Zij was alleen

En of ze open zijn! Zo zien we Harry in de trailer praten over zijn moeder en hoe zwaar het leven als royal voor haar geweest moet zijn. “Mijn grootste angst was dat de geschiedenis zich zou herhalen. Ik ben heel erg opgelucht om hier samen met mijn vrouw te zitten en met jou te spreken. Ik kan me niet voorstellen hoe dat destijds geweest moet zijn geweest voor mijn moeder, die dit allemaal alleen heeft moeten doorstaan. Wij hebben tenminste elkaar nog, zij was alleen. En voor ons was dit proces al loodzwaar”, vertelt Harry.

We zijn heel benieuwd wat er verder allemaal in het interview naar voren gaat komen. Ga jij het ook (terug)kijken? Ik ben heel benieuwd. Praat met ons mee in de reacties onder dit artikel. 

Reageer ook