fb
Damespraatjes Damespraatjes

Een wellnesscentrum in je eigen badkamer: zo doe je dat!

Sinds een paar jaar ben ik gek op het bezoeken van sauna’s en wellnesscentra. Toen ik jong was vond ik dat hele naakte wat ongemakkelijk, maar tegenwoordig heb ik daar geen enkel probleem meer mee. Heerlijk juist! Een échte hardcore sauna-zitter ben ik niet. Na 10 minuten heb ik die zweethut wel gezien en duik ik heerlijk in een zwembad of jacuzzi. Na een paar rondjes jacuzzi en sauna lust ik meestal wel een hapje en een drankje en strijk ik met een boekje op de loungebedden neer. 

Erg duur

Hoewel een dagje sauna heerlijk is, kleven er ook nadelen aan. Ben je al snel € 50 per persoon verder en in mijn geval vaak nog wel meer. Ook vind niet iedereen het naaktzijn fijn. In dat geval kan je naar een badkledingdag. Tot slot is er nog een laatste (erg goede) oplossing: namelijk je eigen badkamer omtoveren tot wellnesscentrum. Ik was laatst bij kennissen die dit hebben gedaan en ik moet zeggen dat ik erg jaloers werd.

Badkamer met sauna

Onze vrienden hadden hun badkamer laten verbouwen en besloten maar meteen er de mooiste kamer van het huis van te maken. Ze hadden net hun eerste kindje gekregen en wilden een plek in huis waar ze echt tot rust konden komen. Het ging nog even tussen een thuisbioscoop en de nieuwe super-badkamer, maar uiteindelijk won de badkamer. Tijdens de verbouwing lieten ze er een stoomdouche, jacuzzi-bad en zelfs een kleine sauna inbouwen. Het geheel werd prachtig afgewerkt met een super mooie designradiator, dubbele wastafel en een kastje met opgerolde hotel handdoeken. “Je mag altijd langskomen!” werd ons nageroepen toen we richting huis gingen. Goh, wat vervelend nou 😉

Zou jij dit ook willen?

Ben jij ook zo dol op spa bezoekjes? En zou jij je badkamer ook wel tot wellnesscentrum willen ombouwen of is dit niks voor jou? Wij zijn heel benieuwd naar jullie meningen en reacties. Praat met ons mee in de comments onder dit artikel!

Reageer ook