fb
Damespraatjes Damespraatjes

Een vrolijke winterjas maakt de garderobe van je kind compleet

VD-kinderjassen-F
In de winter besteed je extra veel aandacht aan de kleding van je kind. Want naast een hippe look moet de kleding jouw zoon of dochter in de winter ook goed beschermen tegen kou, regen en sneeuw.

Sneeuwplezier in de kou
Zie je het al voor je: jouw kind met rode wangen in de sneeuw? Dat is echt een moment om veel pret te hebben. Maar die pret is pas compleet als je jouw kind hebt aangekleed met één van die leuke kinderjassen die je online kunt kopen. Daarmee blijft je kind warm, zodat het in de sneeuw ook leuk blijft.

Een overweldigend aanbod
Het kiezen van een leuke kinderjas is vooral een kwestie van smaak. Van welke stijl houd jij het meest en wat vindt jouw kind mooi. Terwijl je aan het rondneuzen bent binnen de online kindermode van V&D, ontdek je dat de keuze enorm ruim is. Je wordt bijna overstelpt door het vrolijke aanbod. Om succesvol te zoeken kun je dus beter van tevoren bedenken welke modellen het meest voor jouw kindje in aanmerking komen.

VD-jassen-meisjes

Kies ook leuke accessoires
Er zijn jongensjassen en meisjesjassen in de meest uiteenlopende vormen. Wil je een lange jas, of houd je hem juist liever kort? Het is de eerste vraag die je jezelf stelt. Veel jassen zijn gewatteerd, maar er zijn ook eigenwijze modellen van stof.
Heb je tot een bepaalde jas besloten, dan is het leuk om er ook gelijk wantjes, een leuke muts en een sjaal bij te bedenken. Die bestel je er dan direct bij.

VD-jassen-jongens

Praktisch en voor iedere dag
De gewatteerde modellen zijn het meest praktisch in gebruik. Ze zijn lekker licht en goed waterbestendig. Bovendien is de variatie in kleuren enorm. Zo’n jas geeft jouw kind een vrolijk uiterlijk. En dat is mooi meegenomen in de donkere dagen van het jaar!

 

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook