fb
Damespraatjes Damespraatjes

Een trendy telefoonhoesjes dat past bij jou

Je telefoon is één van de meest persoonlijke dingen die je bij je draagt. Des te leuker als het hoesje past bij jouw eigen stijl. Het is helaas soms goed zoeken naar een origineel hoesje. Helemaal als je op zoek bent naar dat ene telefoonhoesje dat niemand heeft.

Er zijn telefoonhoesjes als flipcases, booktypes, hardcases of transparante hoesjes. Ze zijn er in alle kleuren van de regenboog in de meest gekke en hippe designs.

Een nieuwe telefoon verdient een nieuw telefoonhoesje

Als je een nieuwe smartphone hebt gekocht dan zorg je uiteraard voor een nieuwe look.

Telefoonhoesjes zijn natuurlijk méér dan alleen een bescherming van je telefoon. Met een hoesje dat past bij jouw eigen stijl maak je je outfit compleet. Je kan een hoesje als verlengstuk zien van jouw stijl en je persoonlijkheid.  Een trendy telefoon die past bij jouw persoonlijkheid. De keuze in hoesjes is groot. Of je nu van glitter en glamour houdt, fotografie, reizen, natuur, humor of dieren, jouw match zit er zeker bij. Niet iedereen houdt van opvallende telefoonhoesjes. Als jouw smaak strak, bescheiden of tijdloos is, kun je ook zeker een matchend hoesje vinden.

Praktische tip

Je wilt een hoesje dat bij je past, maar je koopt ‘m vooral om je telefoon te beschermen. Wil je bijvoorbeeld geen krassen op je scherm, kies dan voor een hoesje met screen protector of voor een flipcase hoesje. Ben je zo’n chaoot die zijn telefoon regelmatig laat vallen, kies dan liever voor een hoesje dat de klap opvangt. Een siliconenhoesje doet dit bijvoorbeeld. Check dus altijd even het materiaal en type van het hoesje dat je op het oog hebt.

Personaliseren

Cadeautje aan je beste vriendin of aan jezelf? Dan is een telefoonhoesje personaliseren een leuk idee. Je kan er verschillende kanten mee uit en het maakt jouw cadeautje een stuk persoonlijker en extra lief.

Sommige telefoonhoesjes die je kan laten personaliseren hebben een mooie print, anderen een leuke spreuk. Zo’n spreuk met jouw naam eronder is een origineel cadeautje aan je beste vriendin of aan een familielid. Of zet bijvoorbeeld ‘voor’ (naam) onder de spreuk. Zo steek je iemand een hart onder de riem.

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook