fb
Damespraatjes Damespraatjes

Een stijlvol plekje voor je televisie

Bijna iedereen heeft een televisie in huis, maar hoe kun je die op stijlvolle manier in je interieur verwerken? Om je op wat creatieve ideeën te brengen, staan hieronder een aantal manieren waarop je zelf de tv in je interieur kan verwerken.

Behind the art
Kunst trekt de aandacht in een kamer op een verantwoorde manier. Met kunst laat je zien wie je bent en wat jouw smaak is. Daarbij staat kunst een stuk leuker in de woonkamer, dan een groot zwart scherm. Als je de kunst op panelen monteert, dan kun je deze voor de televisie klappen op het moment dat je hem uitzet.

Televisie-scherm-kunst-dp

http://www.pinterest.com/pin/11962755231597054/ bron foto

Spiegeltje, spiegeltje aan de wand
Spiegels in een woonkamer geven een ruimtelijk gevoel. Daarbij beweren verschillende psychologen dat spiegels ervoor zorgen dat we ons netter gedragen. We hebben het gevoel dat er naar ons gekeken wordt en daardoor zijn ruimtes met spiegels vaak netter. Een spiegel is ook een goed item om een televisie achter te verstoppen zoals is gedaan op de foto hieronder.

televisie-en-spiegel-dp

http://www.pinterest.com/pin/421508846343962333/ bron foto

Een simpel stukje stof
Ben je niet zo handig, maar wil je wel jouw nieuwe smart tv uit het zicht hebben op het moment dat hij uitstaat? Monteer dan een gordijnrails boven de televisie en kies een mooie stof uit. Op die manier is de tv snel en stijlvol verborgen. Je kunt te tv verbergen achter een stof die lijkt om de muur er omheen. Je kunt ook kiezen voor een opvallende stof die dan als accessoire dient voor in de woonkamer.

televisie-en-stof-dp

http://www.pinterest.com/pin/7177680630514495/ bron foto

 

1 reactie

Kirsten -

Heb ook een hekel aan lelijke televisies. Ik heb dan wel een kleine (oude) tv, ipv een groot zwart scherm. Maar ik heb hem IN de kast staan & een gat geboord in de achterwand voor de kabel. Minder creatief, toch werkt het ook prima 😀 hihi

Reageer ook