fb
Damespraatjes Damespraatjes

Een spirituele workshop… leuk, leerzaam en verdiepend!

Je mag het jaarlijkse vriendinnen-uitje organiseren. Of je vriendin gaat trouwen en je bent uitgedaagd om eens een anders-dan-anders workshop te verzinnen. Je zoekt je suf op het internet… cocktails maken, salsa dansen, chocolade schrijven, bonbons maken… allemaal leuk, maar hoe zorg je er nu voor dat een workshop verdiept, jullie echt dichter bij elkaar brengt? Want daarvoor kom je tenslotte bij elkaar!

Laagdrempelige spiritualiteit

Damespraatjes ging op zoek en kwam in contact met Spiritainment, een bedrijf dat spiritualiteit op een luchtige en open wijze toegankelijk wil maken voor iedereen. Spiritualiteit kan in Nederland rekenen op meer belangstelling. Kijk maar naar tv-programma’s zoals Het Zesde Zintuig en David Ogilvie, die goed bekeken worden. Spiritualiteit is steeds minder ‘eng’ en mensen zien de waarde ervan. De kern gaat over zelfkennis en dichter bij jezelf komen.  Wat is er dan leuker dan een workshop waar spiritualiteit, en dus je eigen ontwikkeling, centraal staat? En waar je tegelijkertijd meer leert over je vriendinnen of collega’s?

Dichter bij jezelf

Een spirituele workshop brengt jullie dichter bij elkaar. Als je bijvoorbeeld een workshop handlezen hebt gevolgd, dan kijk je voor altijd anders naar elkaar handen. Je leert niet alleen meer over jezelf, maar ook over de ander, want in zo’n workshop ga je actief met elkaars handen aan de slag.

Dromen.. zijn geen bedrog!

Maar naast het populaire handlezen en tarotkaarten lezen is er nog veel meer mogelijk. Een workshop droomanalyse bijvoorbeeld, waar je aan de slag gaat met de rijkdom van de nacht. Of een workshop Bloemen lezen, waar je wel heel persoonlijke informatie krijgt van een heus medium. Of Astrologie of Numerologie. Niets engs, maar laagdrempelig, doordat de workshopgevers door een strenge selectie zijn gegaan, waar ze zijn getoetst op toegankelijkheid en professionaliteit.

Toekomst voorspellen? Nee, dank u!

Oprichter van Spiritainment, Marian van Noort, die als mysterieuze Mariyanna al jaren de tarotkaarten leest, kent als geen ander de kracht van spirituele workshops: “Het is altijd spannend en ergens ook onverklaarbaar dat workshopgevers veel over je weten, zonder dat ze je ooit hebben gesproken of gezien. Dat is dan ook de magie van dit soort workshops. De workshopgevers zijn stuk voor stuk erg open en benaderbaar. Dat maakt Spiritainment dan ook anders dan andere, vaak ludieke, spirituele acts. Ook voorspellen zij niet de toekomst, want die maak je immers zelf.”

Met een spirituele workshop wordt je vriendinnendag of vrijgezellendag een succes, waar nog lang over wordt nagepraat. Wil je weten wat er nog meer mogelijk is? www.spiritueelentertainment.nl

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

1 reactie

Jabal Deus -

Zingeving 21e eeuw.

Keiharde spiritualiteit gevraagd. Volgens niet de minste wetenschappers denderen we in sneltreinvaart de technologische singulariteit is.

Geen gezoezel. Geen Wellness. Gewoon nadenken. En snel. Nog altijd waart de geest van Fred Flintstone rond in een tijd dat trans- en posthumanisten zich opmaken cyborg te worden.

Reageer ook