fb
Damespraatjes Damespraatjes

Een poster aan de muur van je favoriete song? Check het hier

Ik kan me een leven zonder muziek niet voorstellen. Opgegroeid met een broer die een radiostationnetje had en wekelijks de nieuwste singles binnenkreeg, ken ik veel liedjes. Letterlijk. Er zijn zoveel mooie zinnen gezongen, sommige zou je wel aan je wand willen hebben. En dat kan! Een poster met je favoriete song erop, heb je zo in huis.

Het allereerste singletje dat ik kocht, was Zeg maar niets meer, van Andre Hazes. Ik was een jaar of tien, elf en sprong bij mijn oudere neef achterop om het plaatje van de Nederlandse volkszanger te kopen bij V&D. Het was de eerste van een wat later een grote verzameling zou zijn. Door verschillende vriendjes leerde ik verschillende muziekstijlen en bands kennen zoals bijvoorbeeld New Order, The Scene en Prince.  En sinds kort heb ik ontdekt dat je je favoriete songtekst op een poster kunt laten drukken. Ideaal! Kun je voor je lief, ouders of vrienden een poster met hun mooiste oneliner laten afdrukken en onder de kerstboom leggen.

Het is heel simpel

Je hebt ze zelf vast ook wel, liedjes die een speciale betekenis hebben. Dat Spaanse liedje toen je op vakantie was en je tot diep in de nacht danste met je eerste vakantievriendje. Of het openingsnummer van je bruiloft of misschien wel het nummer dat op 1 stond toen je werd geboren. Zo’n liedje met een prachtige one-liner erin. Om die aan de muur te hangen, hoef je niet heel veel moeite te doen en ook niet een grafisch wonder te zijn. De soundwave posters zijn er in allerlei kleuren en stijlen. Je kunt kiezen voor een liggende of staande versie en je poster helemaal naar je eigen zin maken. Stap voor stap bouw je je eigen poster in jouw kleuren en jouw stijl. Voor je het weet heb je jouw gepersonaliseerde poster aan de muur hangen.

Dubbele check

Mooi meegenomen is dat de posters worden gedrukt op hoogwaardig, FSC-gecertificeerd papier en dat alle ontwerpen worden bekeken door een medewerker. Mocht hij iets ontdekken wat niet helemaal klopt of wat anders kan, dan wordt er contact met je opgenomen. Juist die aandacht voor je soundwave poster maakt het uniek kunstwerkje voor aan je muur. Maar ook een ontzettend origineel cadeautje voor een andere muziekliefhebber.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Printawave (@printawave)

De mooiste zinnen

Een rondje navraag bij mijn vrienden (achteloos natuurlijk, want zo weet ik welke tekst ik op hun poster moet laten drukken) leverde verrassingen op. Dit is wat ik doorkreeg toen ik vroeg: ‘hey, wat is de mooiste zin uit een liedje?’

Kelly Clarkson: ‘What doesn’t kill you makes you stronger’

Prince: ‘She walked in to the outdoor’

Muse: ‘How can we win, when fools can be king’

Queen: ‘Tonight I’m gonna have myself a real good time I feel alive’

Twenty One Pilots: ‘She’s a butcher with a smile’

Ik vond het heel verrassend, die favoriete zinnen uit liedjes van mijn vrienden. En ook een passend cadeautje voor verjaardag of andere feestelijke gelegenheden. Nadat je je bestelling hebt geplaatst wordt de poster zo snel mogelijk in een stevige koker naar je opgestuurd. Lijstje eromheen doen, spijkertje in de muur en je unieke kunstwerk kan aan de muur.

Denk je erover om een soundwave poster te bestellen, kijk dan zeker even bij Printawave!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Printawave (@printawave)

Foto boven artikel door Andrea Piacquadio via Pexels

Meer te weten komen over de iconen in onze bovenste afbeelding? We vertellen je er graag alles over! 

 

 

Reageer ook