fb
Damespraatjes Damespraatjes

Een paar leuke ideeën voor in de tuin

Een tuin is een van de fijnste plekjes van je huis. Er is niets beters dan met lekker weer even met een kop koffie of thee in de tuin te zitten. Maar wat nou als jouw tuin een beetje saai is? Of wel wat leuke creatieve ideeën kan gebruiken? Dan ga ik je hierin uitleggen hoe je razendsnel jouw tuin omtovert tot een gezellig plekje voor jezelf door goed gebruik te maken van spandoeken. En ja, ik hoor je denken ‘spandoeken???’, maar deze kunnen zorgen voor die extra leuke touch. 

Ruimtelijk gevoel

Stel je hebt een niet zo grote tuin, maar je wilt graag een ruimtelijk gevoel creëren. Laat dan een spandoek bedrukken met een mooie afbeelding van bijvoorbeeld iets simpels als een landschap. Door dit in jouw tuin op te hangen creëer je dat extra beetje ruimte waar je naar op zoek bent.

Schutting

Een ander idee om een spandoek te gebruiken in je tuin, is om het aan die ene schutting op te hangen waar je zo makkelijk doorheen kunt kijken. Want die buren die telkens door de schutting meekijken jouw tuin in, ben je inmiddels ook een beetje zat. Laat daarom een spandoek bedrukken met een toffe foto, zodat jij daar geen last meer van hebt.

Echt aan iemand gedacht

Geeft er nou iemand een feestje in de tuin of wil je gewoon iemand verrassen? Bedruk dan een spandoek met een persoonlijke tekst voor diegene. Wat is er nou leuker dan een tekst voor iemand op een prachtig doek, als hij of zij dit totaal niet verwacht? Zo kun je laten zien dat je echt aan iemand hebt gedacht. Stel dat iemand jarig is en een feestje in de tuin geeft, maar jij hebt geen idee wat je hem of haar moet geven. Bestel een spandoek, zodat de jarige direct wat aan zijn of haar cadeau heeft.

Reageer ook