fb
Damespraatjes Damespraatjes

Een naambord aan de deur, maar dan nét even anders

Elke keer hadden we wel een reden om het uit te stellen; het kopen van een naambordje op de deur. Als ik niet zwanger was (en het naambordje dus snel niet meer zou kloppen), dan waren we wel aan het verhuizen. Haha! Twee kinderen en twee verhuizingen in twee jaar tijd verder, zijn wij klaar voor een grote stap: het ophangen van een naambordje. Maar ja… Wat kies je dan?

Klassiek bordje

Dat dit nog niet zo makkelijk is, blijkt wel als ik een rondje Google. Er zijn zo veel verschillende bordjes, dat de keuzestress al vrij snel toeslaat. Ik moet eerst uitzoeken wat ik mooi vind en wat ik bij ons huis vind passen. Wij wonen in een prachtig jaren ’30 huis, dus het moet zeker niet te modern zijn. Ik denk dat een klassiek emaille of messing bordje bij ons huis het aller mooiste is. Daarnaast hebben we ook nog huisnummers voor het begin van de oprit nodig. Vanaf de weg is nu lastig te zien op welk nummer wij wonen. Ook dat meteen maar even ophangen dus!

Originele mogelijkheden

Een naambordje en huisnummers van messing zijn natuurlijk prachtig, maar het kan een heel stuk origineler. Zo zijn er ook naambordjes van hout, aluminium en plexiglas. En wist je dat je niet voor een bordje met alleen je naam hoeft te gaan, maar dat je er ook nog allerlei foto’s en grafische uitingen op kunt laten drukken? Denk bijvoorbeeld aan een naambordje met een mooie familieboom of een naambordje met de foto van jullie gezin of huisdier erop.

Unieke service

Al deze bijzondere naambordjes vonden wij bij Jouwnaambord.nl. Hier heb je naast de boven getoonde modellen nog veel meer mooie naamborden. Het unieke aan deze webshop is dat je zelf de maat van het bordje kunt kiezen. Hierbij kan je kiezen uit vier standaard maten, maar een afwijkende maat doorgeven kan ook. Na het doorgeven van de maat, het lettertype en natuurlijk hetgeen wat je op het bord wilt zien, maakt Jouwnaambord.nl altijd eerst een ontwerp. Pas als je akkoord bent met het ontwerp plaats je de bestelling en betaal je deze. Dit is een hele andere werkwijze dan andere aanbieders hanteren. Vooral in het geval van een foto of een bijzonder lettertype is het wel zo fijn om vooraf te zien waar je voor gaat betalen.

In het echt bekijken

Wil je alle borden in het echt bekijken en even in handen hebben om zo een goede keuze te kunnen maken? Je kan dan langskomen in de showroom in Schagen.

Wat vind jij een mooi naambordje? Ik ben heel benieuwd! Praat met ons mee in de comments onder dit artikel. Vinden we gezellig.

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook