fb
Damespraatjes Damespraatjes

Een kindje op komst! Hoe kies je een mooi en passend geboortekaartje?

Als er een kindje op komst is, moet er enorm veel geregeld worden. Zo moet je aan de slag met een babykamer, maar wil je ook dat de rest van het huis klaar is voor de komst. Ook mag je mini-kleertjes en een kinderwagen uitzoeken… Allemaal leuke dingen! Nog één van die leuke klusjes is, is het geboortekaartje uitzoeken. Aangezien heel veel mensen dit geboortekaartje te zien krijgen én je hem zelf waarschijnlijk voor altijd bewaart, is het leuk om ook hier flink je best voor te doen. Maar hoe kies je nou een mooi en passend geboortekaartje?

Blijf dichtbij jezelf

Geboortekaartjes zijn enorm persoonlijk, dus houd het bij jezelf. Zijn jullie gek op de natuur, laat dit dan terugkomen in het kaartje. De kans is namelijk groot dat ook jullie kindje met jullie mee de natuur ingaat. Wat jullie gezamenlijke liefde of passie ook is, kijk of dit misschien het thema voor jullie geboortekaartje kan vormen.

Dierenvrienden?

Dierenvrienden?

Wereldreizigers?

Wereldreizigers?

 

Trendy of tijdloos?

Willen jullie een kaartje dat nu super hip is of willen jullie vooral een klassieke en tijdloze kaart? Stel jezelf deze vraag en neem op basis hiervan een beslissing voor de stijl van het kaartje. De keuze is aan jullie!

tijdloos

Tijdloos

Trendy

Trendy

Zelf ontwerpen

Zijn jullie super creatief? Dan kan je natuurlijk ook zelf geboortekaartjes maken! Op deze manier kan je een foto van het nieuwe kindje op de kaart laten afdrukken of gewoon helemaal zelf een kaart ontwerpen. Maak je geen zorgen, je doet het natuurlijk niet écht helemaal zelf. Via een programma op Hippe Geboortekaartjes word je stap voor stap begeleid.

dp

Een goed gevoel

Heb je geen idee wat je zou willen? Bekijk dan gewoon eens heel veel geboortekaartjes. Uiteindelijk gaat het om een goed gevoel. Of de kaart trendy is, is dan voor de meeste ouders niet eens meer belangrijk.

Heel veel plezier bij het kiezen van een mooie geboortekaart en natuurlijk met jullie kleine! Alle kaartjes in dit artikel zijn afkomstig van Hippe Geboortekaartjes.

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook