fb
Damespraatjes Damespraatjes

Een avond vol intieme gesprekken met je vriendinnen?

Als ik met vriendinnen op stap ben, komt hoe dan ook altijd het onderwerp seks ter sprake. Ik kijk daarvan niet op maar weet dat niet alle vrouwen zo open zijn. Als je zin hebt in een avondje vol intieme gesprekken en tips en trics voor tussen de lakens met je vriendinnen, dan is een homeparty van Pyllow Party echt wat voor jou.

Ik ben nooit zo’n fan van thuisparty’s geweest. Een lingerieparty is aan mij niet besteed omdat ik al sinds jaar een dag een prima merk draag dat niet wordt verkocht op zo’n party. De Tupperware-feestjes sloeg ik ook vriendelijk af omdat ik dan zeker weet dat ik met tassen vol doosjes thuiskom. Ik kan namelijk geen weerstand bieden aan vershouddoosjes. Die kan ik altijd gebruiken. Maar tegen een vriendinnenavond vol erotische speeltjes en tips en trics, zeg ik geen nee.

Verstevig je relatie

Laatst was ik te gast op een party van het nieuwe erotiekmerk Pyllow. Ik was aangenaam verrast door het assortiment dat consulente Marieke had meegenomen. Ben je benieuwd wat er allemaal te koop is? Bekijk dan het assortiment op de Exclusieve Pyllow Club webshop. Marieke leidde de avond ook gewoon superleuk: de gesprekken die over seks en speeltjes ontstonden waren heel open maar geen moment plat. Tip: de party-aanvragen gaan hard, dus boek snel jouw Pyllow Party. De artikelen van Pyllow zijn niet alleen erotisch maar er zit ook een educatieve gedachte achter. Door met je partner te praten over wat je lekker vindt en wat je opwindt, verstevig je je relatie. Seks is fijn als het open en leuk is. Als je samen kunt lachen maar vooral ook samen kunt genieten.

Release your inner goddess!

Het motto van Pyllow is dan ook: we educate, we conversate, we elevate. Via hun site kun je een homeparty aanvragen. Hoe dat gaat? Nou, jij nodigt vriendinnen uit die nieuwsgierig zijn naar wat er allemaal te koop is om hun seksleven een beetje op te spicen. Een consulente maakt een afspraak met je en neemt van alles mee om te laten zien. Maar het gaat niet alleen om de producten, open gesprekken over intimiteit voeren is minstens zo belangrijk. Sommige vrouwen vinden dat lastig, maar als je lekker met vriendinnen onder elkaar bent, kan het misschien wat makkelijker zijn. Doel van de party: release your inner goddess met andere woorden: laat de godin in je vrij!

Massage eitje op je neus

Het fijne van een  homeparty is dat je de producten kunt zien en kunt vasthouden. Uitproberen zit er niet in, maar als je een idee wilt hebben hoe het zou voelen, is het puntje van je neus geschikt. Je begrijpt: dat is al enorm hilarisch als je een massage-eitje op het puntje van je neus zet. Aan het eind van de avond kun je besluiten om erotische speeltjes aan te schaffen. De meeste toys zijn op voorraad. Tijdens de party krijg je toegang tot de besloten webshop, waar je met jouw persoonlijke member account alle producten kunt bestellen. Uiteraard ook leuk om samen met je partner een kijkje in de webshop te nemen!

Hoe krijg je het weer leuk in bed?

Soms zijn er momenten dat de sleur je slaapkamer binnensluipt en je nauwelijks meer aandacht voor elkaar hebt in bed. Dat kan zijn omdat je een drukke periode op je werk hebt, familiebeslommeringen of andere zaken die ervoor zorgen dat je hoofd niet naar seks staat. Toch kun je op een makkelijke manier weer nader tot elkaar komen.

Lekker masseren

Masseren is een goede en fijne manier om contact met elkaar te maken. Pak een beetje olie en masseer je lief. Het is helemaal niet nodig om dat uit te laten monden in seks, gewoon de aanrakingen zijn al belangrijk.

Kus elkaar weer ’s echt

Misschien rennen jullie dagelijks allebei zo de deur uit, zonder gedag te zeggen. Laat staan dat je elkaar zoent. Neem de tijd om afscheid van elkaar te nemen. Zoen je partner gedag, wens hem een fijne dag. Je zult zien dat je je dag heel anders begint.

Sexy verhaaltjes vertellen

Heb je je partner wel eens verteld wat jou echt opwindt? Waar je stiekem over fantaseert maar nooit hebt verteld? Doen! Zeg waarover je weleens droomt. Misschien wel seks met een vrouw, of seks met een vrouw en je partner. Voel je vertrouwd om te delen. Wedden dat je partner het heerlijk vindt om te horen?

Zou jij graag een Pyllow Party willen organiseren? En met welke vriendinnen zou je dat doen? Praat met ons mee in de reacties onder dit artikel.

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook