fb
Damespraatjes Damespraatjes

Dít is het meest populaire standje tijdens de feestdagen

favoriete standje kerst

Seks kan je om diverse redenen met elkaar hebben. Natuurlijk als jullie er allebei gewoon even heel veel zin in hebben, maar ook om toenadering te zoeken, je geborgen te voelen, de ander te pleasen of uit gewoonte. Heel wat redenen waarom je even wat dichter tegen elkaar aankruipt. Hebben jij en je partner bij elke seksreden een ander standje? Hoe doen jullie ‘het’ als jullie heel veel zin hebben? En hoe is dat als jullie heel erg moe zijn?

Lui seksstandje

Op online platform Red lazen wij dat er de afgelopen tijd significant veel werd gezocht naar ‘het beste seksstandje voor als je moe bent’. Er werd een stijging van maar liefst 9900 procent gemeld door slaapkamerspecialist MemoryFoamPillows. Hilarisch natuurlijk, maar ergens ook wel begrijpelijk! We zitten veel thuis, de kinderen gaan niet naar school of de opvang en er moet veel geregeld worden voor de feestdagen. Dat vreet energie!

Liefdevol

Maar wat is dat ‘meest luie standje‘ dan? Nou, dat is lepeltje-lepeltje! Niet alleen een heel ‘lui’ standje, maar veel mensen omschrijven het ook als een heel liefdevol standje. Helemaal niks mis mee dus! Zoals we al zeiden; je kunt seks hebben om meerdere redenen. Het vuurwerk hoeft er niet altijd af te spatten, soms gaat het gewoon om geborgenheid en samenzijn.

Wat is jullie favoriete standje?

Wat is jullie favoriete standje als jullie moe zijn, maar wel behoefte hebben aan seks? Ik ben heel benieuwd! Praat met ons mee in de reacties onder dit artikel. Vinden we gezellig 🙂

Lees ook: 7 soorten mannen waarmee je het app-contact direct zou moeten verbreken

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook