fb
Damespraatjes Damespraatjes

Een Apple’tje voor de dorst; het geheim van een voordelige iPhone

voordelige iphone

We bellen, mailen en appen wat af. De hele dag door zijn we in contact met elkaar en vooral in contact met onze smartphone. We klagen er dan ook allemaal geregeld over; we zouden niet meer zonder kunnen en massaal verslaafd zijn. Maar vergeet niet dat het ook vele grote voordelen kent. Tegenwoordig kunnen we dankzij onze mobiele telefoontjes overal werken en kunnen we altijd hulp inschakelen waar nodig. Kortom, een smartphone is een eerste levensbehoefte geworden. Helaas is het hebben en gebruiken van een mobiele telefoon niet gratis. Hoe je dit voordelig aanpakt? Lees snel verder.

Absolute nummer één

Eigenlijk kennen we twee kampen; de mensen die verslingerd zijn aan het Android systeem en mensen die massaal voor Apple gaan met het bijbehorende IOS besturingssysteem. Er zijn nog wel alternatieven op de markt, deze werken in eerste instantie prima totdat er geüpdatet moet worden. Dit blijkt in de praktijk vaak lastig wat erin resulteert dat de software veroudert en apps niet meer toegankelijk zijn.

Kortom, wil je een telefoon die langer meegaat dan één à twee jaar? Dan is het aan te raden voor één van deze systemen te gaan. Vaak zijn Android toestellen nog wat goedkoper dan de Apple varianten. Maar dat is niet voor niks, die laatste zijn ook nog steeds de allerbeste. Hoe je deze voordelig kunt gebruiken en aanschaffen? Ken de trucs en je bent voordelig online.

Net niet nieuw

iPhone/Apple brengt eens in de zoveel tijd een nieuwe versie uit. Vaak wordt er dan één variant uitgelicht en gehypet. Veel mensen weten echter niet dat er dan op de achtergrond ook nog andere varianten op de markt worden gebracht waar minder aandacht aan wordt besteed maar die minstens zo goed zijn. Vaak zijn ze iets eenvoudiger of kleiner vormgegeven, maar wel van dezelfde kwaliteit. De iPhone SE is hier een voorbeeld van, een topkwaliteit toestel inclusief de laatste versie van het besturingssysteem maar tegen een veel aantrekkelijker tarief. Ook kun je ervoor kiezen om bijvoorbeeld nu te gaan voor de iPhone 12 en niet voor de meest recente versie de iPhone 14. Doordat je voor een nét iets oudere versie gaat, daalt de prijs enorm.

Kortom, ga wél mee in de hype omtrent de spullen van Apple want de kwaliteit daarvan is daadwerkelijk top. Ga níet mee in de hype dat je per se de laatste variant moet kopen. Er zijn andere toestellen die misschien íets ouder zijn maar minstens zo goed. En het prijsverschil? Daar sta je echt van te kijken!

Meer te weten komen over de iconen in onze bovenste afbeelding? We vertellen je er graag alles over! 

Foto door JÉSHOOTS via Pexels

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook