fb
Damespraatjes Damespraatjes

Duncan Laurence zakt 5% bij de bookmakers! Gaat hij het Songfestival wel winnen?

Hoe lang is het geleden dat Nederland echt kans dacht te maken op een Songfestival overwinning. En zelfs al bijna zo zeker is van de overwinning dat er al gesproken wordt over de plek in Nederland  waar volgend jaar de titel verdedigd mag worden? Ik kan het me niet heugen!

Al weken lang tippen de bookmakers Duncan Laurence als de winnaar. Maar doordat zijn repetitie afgelopen zaterdag niet geheel vlekkeloos verliep (wat technische problemen en wat issues met het licht) hebben de bookmakers de verwachtingen iets bijgesteld. De kans dat hij het songfestival wint is van 27% teruggelopen naar 22%. Maar nog steeds wordt hij hiermee verreweg als favoriet gezien. En dat geeft toch wel weer een leuke spanning deze week.

Zelf ga ik vanavond eerst lekker voetbal kijken en daarna nog even naar de halve finale van het Songfestival. Zaterdag zit ik in ieder geval wel voor de buis en hoop dat het lied Arcade van Duncan het winnende lied zal zijn. Maar eerst moet hij de halve finale zien te overleven, maar net als de bookmakers heb ik daar alle vertrouwen in!

Bron: Televizier.nl
Fotocredits: AVROTROS – Joyce Hoedelmans

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook