fb
Damespraatjes Damespraatjes

Drie trends die je dit najaar niet mag missen!

Heb jij al kleding voor dit najaar in de winkels zien hangen? Ik wel! Langzaam maar zeker worden korte jurkjes vervangen door warme vesten, maken shorts plaats voor lange broeken en worden de sandalen ingewisseld door stoere boots. En ik vind het heerlijk om te zien! Ik ben de afgelopen paar weken al even de winkels ingedoken om te kijken welke trends wij dit najaar niet mogen missen. Dit zijn mijn favorieten! 

Grote jassen

Zelf heb ik er al een paar in de kast hangen, maar blijkbaar mag ik er nog een paar kopen: grote jassen! Oversized jassen zijn ook dit seizoen weer een échte musthave. Ze zijn super comfortabel, dus van fashionista tot huismoeder, iedereen kan ze aan! Je hoeft trouwens niet voor veilig zwart te gaan, ook de kleuren grijs, donkergroen en beige worden worden massaal op de catwalk gespot.

jas

Stoere laarzen met dikke zool

Een paar stoere laarzen zijn sowieso gaaf, maar Chelsea laarsjes mét een dikke zool zijn nog stoerder! De afgelopen maanden hebben we ze al veelvuldig bij hippe-hoofdstad’ers gespot, maar nu ‘mag’ de rest van Nederland er ook aan geloven. Je hebt ze in vele soorten en maten, dus keuze genoeg! Ik heb deze in ieder geval al in mijn virtuele winkelmandje gegooid.

schoenen

Breisels

Ook dit is zo’n trend waar je mij voor mag wakker maken. Want dat de gebreide trui van je oma lekker zat, wisten we wel. Maar wist je ook dat je hem dit jaar gewoon naar kantoor aankan? Wel even combineren met een mooie rok of pantalon en een elegante schoen. De joggingbroek die je er normaal gesproken altijd bij aan hebt zou ik op kantoor wel even achterwege laten. Je kan trouwes ook zelf een trui breien!

breien

 

Reageer ook