fb
Damespraatjes Damespraatjes

Drie tips om lekker na te genieten van je vakantie

Hebben jullie ook zo genoten van de zomer? De lange avonden, lekkere etentjes met vrienden, tot laat op het strand en elke dag uitslapen… Wij kijken nu al weer uit naar volgend jaar! Hoewel de zomervakantie nu toch echt tot zijn einde komt (en in veel regio’s al is) wordt het tijd om lekker na te genieten. Wij hebben drie tips hoe jij optimaal kan terugblikken.

home_ex_1

1. Organiseer een etentje voor vrienden en familie en maak allemaal hapjes en gerechten uit het land waar jullie op vakantie zijn geweest. Dit kan in buffetvorm, als barbecue of in tapas-vorm. Kleine hapjes zijn niet alleen leuk met Spaans eten, maar ook Mediterraanse,  of Griekse hapjes zijn heerlijk!

2. Druk jullie aller mooiste vakantiefoto af op een groot canvasdoek en hang hem op een mooie plek in huis. Wat ook leuk is, is van iedereen een eigen foto afdrukken op iets kleinere canvasdoeken. Ben je tevreden over het resultaat? Bestel dan ook een doek voor opa en oma, dat is een veel leuker souvenir dan die asbak of fles sherry.

3. Monteer nu ein-de-lijk die vakantievideo en organiseer een familie filmavond. Maak lekkere (alcoholvrije) cocktails en kijk samen naar die hilarische en memorabele vakantiemomenten. Na jullie eigen film gaan jullie nog niet naar bed, maar dromen jullie vast weg over volgende zomer. Wordt het Italië, Brazilië, Zweden, Laos of Nieuw-Zeeland?

Kortingscode
Wil je graag een canvasdoek bestellen? Ga dan naar www.herinneringenoplinnen.nl en gebruik kortingscode ‘Damespraatjes2014’.

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook