fb
Damespraatjes Damespraatjes

Drie ruimtes in huis die ik graag nog zou willen aanpakken

Ons huis is in bijna elk opzicht ons droomhuis. We wonen er nu bijna drie jaar met heel veel plezier en nemen elke keer weer een ander deel onder handen. Zo verbouwden we al een deel van de tuin, kreeg onze slaapkamer al drie keer een nieuwe lik verf en zijn ook de kinderkamers steeds een beetje anders. Toch zijn er ook nog een aantal wat grotere projecten die we een keer willen oppakken. Benieuwd welke? Lees hier lekker mee!

Badkamer

Met stip op één staat de badkamer. Op het eerste oog lijkt hij prima in orde. De muren zijn wit, we hebben een bad en een ruime douche. Spendeer je er wat meer tijd, dan zal je snel zien dat de ruimte alles behalve geweldig is. Zo hebben we bij het bad geen tegelwerk, maar speciale verf voor in de badkamer op de muren. Deze verf zit er pas drie jaar op, maar door het vele vocht bladert het nu al van de muur. Daarnaast hebben wij geen badkamermeubel. Onder de wastafel is nu een grote, loze ruimte. Hier zou ik graag een dubbel badkamermeubel met ruime lades zien. Tot slot hebben we echt een verschrikkelijke spiegel hangen, met ook hier weer geen bergruimte achter. Tijd voor een grondige make-over!

Zolder

Wij hebben een heerlijk grote zolder, met een logeerkamer, kantoor en multifunctioneel deel. In ‘de corona’ hebben wij een vrij groot kantoor ingericht, maar nu iedereen weer gewoon naar zijn werk kan, wordt deze ruimte nauwelijks nog gebruikt. Het liefst zou ik alle spullen uit het multifunctionele deel in het kantoor neerzetten en het multifunctionele deel als sportruimte gaan gebruiken. Ik kom al jaren niet meer in de sportschool en sport veel liever lekker thuis. Tijd om daar meer ruimte voor te creëren!

Kelder

Onze kelder is op dit moment een heerlijk troephok. We bewaren er oud speelgoed, kinderkleding die niet meer past, zwemvesten, campingbedjes, klusspullen, bloemenvazen, kerstspullen én onze wijnvoorraad. De kelder zou ik graag eens flink onder handen nemen en hem compleet uitmesten. Alle kleding die te klein is door naar neefjes en nichtjes, spullen die we niet meer gebruiken op marktplaats en stevige stellingkasten voor alles wat we nog wel nodig hebben. Daarnaast zou ik onze wijn ook wat mooier willen opbergen. En is er ruimte over? Dan lijkt een inimini barretje me ook écht geweldig.

Praat mee

Welke ruimtes in je huis zou jij graag willen aanpakken? Ben jij iemand die dit zelf doet of huur je daar liever iemand voor in? En Zou jij het graag in één keer doen of net als wij in etappes? Ik ben heel benieuwd. Praat met ons mee in de reacties onder dit artikel. Vinden we gezellig!

Afbeelding: Sidekix Media via Unsplash

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

1 reactie

Joris -

Drie keer dezelfde ruimte schilderen in minder dan 3 jaar? Wow.

Reageer ook