fb
Damespraatjes Damespraatjes

Drie leuke woontrends voor de winter

De dagen worden weer korter en kouder. Tijd om weer lekker knus te huismussen. Nu je meer tijd binnen doorbrengt is het misschien wel aardig om je interieur aan te pakken of het een beetje op te leuken. Met deze leuke woontrends geef je weer een frisse draai aan je huis en ben je klaar om de donkerste maanden door te brengen in je eigen winterpaleisje.

Toe aan een nieuwe vloer? Vinyl is weer helemaal terug

De laatste jaren was het laminaatvloeren wat de klok sloeg. Toch lijkt een oude bekende met een comeback bezig te zijn: de vinylvloer. En terecht, want vinylvloeren hebben veel te bieden. Het is tegenwoordig verkrijgbaar met allerlei leuke grafische motieven maar ook bent superrealistische steen- en houtdessins. Het is eenvoudig te leggen en ook nog eens makkelijk in het onderhoud.

Vinyl

Wijnpaal

De donkere wintermaanden zijn bij uitstek de tijd voor een lekker rood wijntje. Lust je wel een glaasje van dat goddelijke druivensap? Dan is deze wijnpaal misschien wel iets voor jou! Zo’n paal staat niet alleen heel erg decoratief, het gaat ook nog eens economisch met je ruimte om. Bovendien zorgt de wijnpaal dat je wijn in de juiste horizontale positie wordt bewaard.

Wijnrek

Bron: www.wijnpaal.nl

Aziatische elementen

Het oriëntaalse thema is ook duidelijk een trend die weer terug komt. De combinatie van eenvoud en sierlijkheid doet het altijd goed. Glanzende stoffen, prachtige motieven van bloemen of draken en het gebruik van porseleinen accessoires tegenover rustige kleuren en natuurlijke materialen als bamboe geven echt een eigen sfeer en een bepaalde elegantie aan je interieur mee.

Aziatische elementen

Bron: decor4all.com

Dit zijn zomaar wat trends die we gespot hebben voor de komende winter. Hopelijk hebben we je geïnspireerd om mooie dingen met je interieur te doen! Ga je het drastisch aanpakken? Dan kan je vast wel wat klustips gebruiken.

 

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook