fb
Damespraatjes Damespraatjes

Drama voor een prikkie: ‘RTL trekt stekker uit programma Frank en Rogier’

Het kleurrijke (inmiddels ex-) koppel Frank en Rogier werd op grote schaal bekend door het programma ‘Steenrijk, Straatarm’. Hierbij wisselden zij voor een korte periode hun luxe huis in Frankrijk in voor een woning in een volksbuurt. De twee gingen niet alleen goed om met het beperkte budget, ze wisten het huis ook nog eens een mooie en betaalbare restyling te geven. SBS zag kansen en bood het stel een eigen programma aan, waarbij ze low budget home make-overs verzorgden. 

Drama

Na eerst een periode voor SBS gewerkt te hebben, maakten Frank en Rogier een overstap naar RTL. Volgens de Telegraaf komt hier echter snel een einde aan; RTL zou namelijk per direct de stekker uit het programma hebben getrokken. Naar verluid zou de zender geen zin meer hebben in de samenwerking sinds de twee me nogal wat drama uit elkaar gingen.

Gekibbel

Zelf gaven Rogier en Frank na hun breuk aan gewoon te willen blijven samenwerken. Dit ging niet zonder het nodige gekibbel en vermoedelijk heeft dit het programma de das omgedaan. RTL heeft nog niet op de geruchten gereageerd, meldt de Telegraaf. Wordt ongetwijfeld vervolgd!

Kijk jij?

Keek jij graag naar de programma’s van Rogier en Frank? Ik ben heel benieuwd. Praat met ons mee in de reacties onder dit artikel. Vinden we gezellig 🙂

Reageer ook