fb
Damespraatjes Damespraatjes

Douwe Bob brengt prachtige liefdesplaat uit: Jacob’s song

Dames, zojuist heb ik gewoon een potje zitten janken achter mijn bureau. Ik las ergens dat de nieuwe single van Douwe Bob is uitgebracht en natuurlijk wilde ik het nummer Jacob’s song meteen horen.

Blijkbaar inspireert Douwes’ liefdesverdriet hem tot grote daden, want dit is het mooiste dat ik tot nu toe van hem heb gehoord. Op zijn youtube kanaal staat te lezen:

“Liefde is mooi, maar kan ook ongenadig pijn doen. The only one I’d kill for doesn’t need me anymore… Jacob’s Song gaat over de allesoverheersende pijn van een break up. Hier is ‘ie, live ’n rauw… x” – Douwe

Neem er lekker even de tijd voor om deze video te bekijken. Hij duurt 6 minuten, en dat betekent 6 minuten pure emotie en mooie muziek. Leuk detail: Nobelprijs winnaar Bob Dylan kijkt op de achtergrond mee!

 

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook