fb
Damespraatjes Damespraatjes

De winnaars van Winternacht van Suzanne Vermeer zijn bekend

Yeah! We zijn heel blij, want we mogen weer een heerlijk boek weggeven. Op 14 november verschijnt het nieuwe boek van Suzanne Vermeer, Winternacht. Het is een mooie traditie dat er twee keer per jaar een boek van haar verschijnt, rond de zomervakantie en ook tegen het eind van het jaar.  En onze lezeressen maken weer kans op een exemplaar. Kijk onderaan het artikel of je hebt gewonnen!

Winternacht

De boeken van Vermeer zijn altijd super spannend en lezen heerlijk weg. Het zijn echte pageturners. Zo ook Winternacht. In dit boek krijgt psychologe Karin ter Duin op haar vijfendertigste te horen dat ze is geadopteerd. Haar biologische vader ligt op sterven en wil haar nog eenmaal zien, en dus vertrekt Karin samen met haar dove zoontje Sam naar de Canadese stad Ottawa.

Vermist meisje

Op de dag van aankomst heeft echter niemand tijd voor haar. Iedereen is in rep en roer omdat een meisje uit The Glebe, de wijk waar haar familie woont, wordt vermist. De vijfjarige Liv Tremblay was met haar ouders en broertje aan het wandelen in een nabijgelegen natuurpark toen ze in een moment van onoplettendheid verdween.

Voordat ze het goed en wel in de gaten heeft, raakt Karin betrokken bij de zaak. En in de weken die volgen, verdwijnen er nog meer kinderen.

Over Suzanne Vermeer

Suzanne Vermeer is het pseudoniem van de in juni 2011 overleden auteur Paul Goeken. In overleg met zijn familie is besloten om de boeken van Suzanne Vermeer voort te zetten. Alle titels van Vermeer zijn in de bestsellerlijst verschenen en meerdere titels werden genomineerd voor de NS Publieksprijs.

Volg Suzanne Vermeer op Facebook.

Winactie

We mogen drie exemplaren weggeven van Winternacht van Suzanne Vermeer.

Dit zijn de winnaars:

  • Annette Overvoorde
  • Rowena Rovers
  • Marij Brand

Van harte gefeliciteerd. We nemen contact met jullie op voor jullie adresgegevens. Heb je het boek niet gewonnen, maar zou je ‘m wel graag willen lezen? Bestel Winternacht dan hier voor € 15: Bestellen Winternacht van Suzanne Vermeer.

Bekijk hier de andere winacties van Damespraatjes

Meer Gratis spullen kijk op Gratisvoorvrouwen.nl

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

121 reacties

Nienke -

Heel eerlijk, ik heb nog nooit een boek van Suzanne Vermeer gelezen… (schaam schaam) Maar ik zou hier graag verandering in willen brengen!!!

Saskia -

Wauw wat Onzettend Gaaf! Heel eerlijk: ik heb nog geen boek van Suzanne Vermeer gelezen (schaam, schaam…). Daar moet natuurlijk verandering in komen als echte Thriller Lover! Maar het verhaal van Het Paradijs spreekt mij heel erg aan. En ook dit verhaal van Winternacht maakt me Razend Nieuwsgierig! Ik maak Dolgraag een Kansje om deze Schrijfster (het pseudoniem van Paul Goeken) te mogen ontdekken! Super Bedankt voor deze Mooie Kans 😀

Lisette -

Zwarte Piste. vlot geschreven boek, met zo’n spanning dat je wilt blijven doorlezen!

Annette Overvoorde -

Route de Soleil vond ik erg indrukwekkend, ik zag het verhaal zo voor mijn ogen gebeuren. De charmante Brian..in de auto bij de dames. Marit die al zo lang aan vakantie toe is, Heel toevallig, loopt daar Brian. Er lijkt geen vuiltje aan de zon te zijn. En het lijkt allemaal heel gewoon..maar blijkt een geheel ander plan te zijn. Bloedstollend, het verhaal staat me nu nog bij!

elletjee -

moeilijke keuze, ik heb er veel gelezen en vindt ze allen goed, ik denk dat ik dan voor Het chalet zou gaan of toch All inclusive…..

van erum maria louisa -

ik kan je niet verder helpen ik moet er nog aan beginnen

Yvonne van den Berg -

Winterberg

Marina -

Chalet
We zijn een aantal jaren geleden op vakantie geweest in IJsland, zo mooi daar.
Het boek is van het begin tot eind spannend, zo raar dat het zich afspeelt in IJsland waar in mijn beleving zo’n serene stilte heerst.

Ilona -

Ik kan niet kiezen.. tot nu alles in 1 ruk uitgelezen. Vind alle boeken fantastisch en spannend. Kan ze maar niet weg leggen. ????

An Hendriks -

Poeh…wat een lastige vraag
Al haar boeken vind ik erg spannend.
Bella Italia vond ik extra spannend,misschien omdat ik zelf kinderen heb en vroeger vaak naar Italie op vakantie ben geweest, spannend end ook, met die zwerver in dat riool…maar van haar andere boeken houd ik net zoveel , ben een groot fan

Esther -

Mijn favoriet is Het Paradijs

Karin Noordzij -

Het Paradijs

Dais -

Apres-ski is mijn favoriete boek van haar!

Rowena Rovers -

Vakantiegeld
Dit was een erg spannend boek, het was geen moment saai. Een erg mooie uitwerking als verhaal met nadruk op de bekende zin: niets is wat het lijkt.
Ik kijk dan ook erg uit naar haar nieuwe boek 🙂

Jet -

Het Paradijs. Heerlijke spannende boek. je gaat helemaal op in deze verhaal. Op zoek naar haar vermiste zoon stuit ze op allerlei obstakels en mysterieuze zaken op haar weg.

Cath. -

All-inclusive, van alle boeken die ik van Suzanne Vermeer heb gelezen is dit de topper. Door dit boek ga ik nooit een All inclusive vakantie boeken!!

Linda -

Goudkust; heel erg spannend! Maar ook hoe sterk een vriendschap is en wat vriendinnen voor elkaar over hebben zowel met geluk als hun eigen leven wagen voor elkaar.

C. Thonissen -

Het paradijs. Dit boek moet je in een keer uitlezen

Christin@ -

Het Paradijs .

tjerkje schelhaas -

zeer zeker cruise….de spanning …opbouw en climax…Ik weet in ieder geval zeker dat ik niet met een cruise mee wil, maar wel op vakantie met dit boek. Je wil hem gewoon doorlezen

Kari -

Ooooooh dames toch………wat een gemene vraag aan een die-hard-Vermeer-junk ???? ???? Je kunt toch ook niet kiezen tussen je kindjes? hahahahhaha ????????????
Poehhhhh……..nou ja …ik sta nu voor mijn boekenkast en pak mijn 5 favorieten die mij het meest hebben ingepakt en naar de strot hebben gegrepen ♥ Ze liggen voor me op tafel en ik doe ezeltje prik met mijn ogen dicht……tadaaaaa tromgeroffel……..Zwarte Piste …oké goed…meer dan goed ????❄ ???? ???? ????????

Angelique -

Het boek Goudkust voor mijn verjaardag gekregen maar het chalet lijk me ook erg spannend

Marian van Trigt -

Ben gek op boeken van Susanne Vermeer, wil ze echt in 1 x uitlezen

tine -

het Chalet: spannend boek van begin tot einde, om dag en nacht te blijven lezen.

Heleen van der Velde -

Ik heb nog veel te weinig van Suzanne Vermeer gelezen. Kan me alleen Mont Blanc herinneren en die vond ik top! Ik neig wel meer naar de winterboeken omdat ik me graag in de spannende sneeuw en bergen waan!

Tessa -

Mijn favoriete boek is Hittegolf, want tijdens het lezen van dit boek zat ik in de Algarve dus extra leuk om dan daarover te lezen.

Els -

Ooit gelezen voor de NS publieksprijs : Noorderlicht.
Wat een spanning, wat een opbouw. Ademloos uitgelezen.

Ine Josten -

Het paradijs omdat bij dit boek het plot zo goed in elkaar zit

Rosemary -

De vlucht,een spannende vakantiethriller over Mallorca! Echt een vakantieboek voor op het strand, en wegdromen maar!!

Ineke -

voor mij is dat Het paradijs. Ik vond dit boek heel erg spannend.

Shiv Chin -

Het Chalet, die was zo spannend dat ik het in 1 keer heb uitgelezen.

Anja -

Mont Blanc. Alles aan de kant gezet om hem in een keer uit te kunnen lezen.

Melanie -

Cruise was het eerste boek wat ik las. Daarna volgde er nog meerdere boeken die allemaal spannend waren.

Nancy -

Apres ski was het eerste boek en daarna met spannend plezier vele andere gelezen!

Nadja Verbern -

Noorderlicht, blijft spannend, hoe vaak ik het ook lees.

Margret -

All-inclusive was de debuutroman en daarna was het een verslaving om
de boeken te lezen.

melissa -

moeilijke vraag, want suzanne vermeer is mijn favoriete schrijfster. ik denk dat dat bon bini beach is, omdat ik het op vakantie las en daardoor mezelf wel goed kon inleven!

Dayenne Wamsteeker -

Het eerste boek dat ik van Suzanne Vermeer las was: All-inclusive. Hierdoor ben ik haar boeken gaan waarderen en gaan lezen!

Danielle -

Het chalet, omdat dat het eerste boek van Suzanne vermeer is wat ik heb gelezen, en was al direct verslaafd 😉

Yvonne -

Bon Bini Beach. Ik wilde zo graag weten hoe het zat, dat ik zelfs de wekker eerder zette, zodat ik voor ik naar mijn werk ging nog kon lezen.

Sue -

Noorderlicht, met een liefde voor de winters in het prachtige Zweden waande ik me alvast in het prachtige sneeuwrijke gebied. Heerlijk om in de herfst avast in de wintersfeer te komen (uiteraard hopen op minder spannende avonturen ;-))

Ria -

Het paradijs. Geweldig boek. Ook wel spannend.

Willy Krings -

Lawinegevaar, superspannend!

Marja -

Bon bini beach, was mijn kennismaking en geld als een soort eerste liefde

Liesbeth -

Het eerste boek wat ik las: All-inclusive toen was het ”ijs” gebroken en raakte ik verslaafd.

Aleesha -

De suite, omdat ik eigenlijk verder nog niks van deze schrijver gelezen heb.

Nancy van Heck -

Het paradijs heerlijk zomers en fijn spannend verhaal.

Daan -

Dat is absoluut het Chalet! Zo’n spannend boek dat ik het niet weg kon leggen.

Brigitte van Duijn -

Het chalet

Linda -

Route du Soleil, vooral op het eind heel spannend; worden de vriendinnen Marit en Fiona uit de handen van de enge lifter Brian gered?

neeltje van der stap -

het Chalet: spannend van begin tot het einde, daar hou ik van !

Jeanfrance -

De vlucht, een heerlijke vakantiethriller!

Aletta Rietberg -

De vlucht, heerlijk vakantieboek over Mallorca! Echt een vakantiethriller!

Aletta Rietberg -

De vlucht, lekker vakantiethriller over Mallorca! Echt een vakantieboek!

Ineke -

Noorderlicht

Maaike Wegen -

Cruise, het eerste boek van Suzanne Vermeer dat ik heb gelezen

Kimberley -

Mijn lievelingsboek van Suzanne Vermeer is Apres-ski, omdat dat het eerste boek is dat ik heb gelezen. Een paar meiden in mijn klas (Pabo) lazen deze. Ik als groot leesfan was natuurlijk erg benieuwd en was daarna meteen verslaafd!! De boeken lees je zo uit! Gelijk een goed voorbeeld voor mijn klas haha! Je leest als leerkracht net als de kinderen ook 15min in de ochtend. “juf, heb je je boek nu al uit?”

Saskia Munneke -

Het boek Het paradijs heb ik met veel plezier gelezen. Het speelt zich grotendeels af op Corfu, het mooie Griekse eiland dat we van de zomer hebben bezocht.

Gea Jager -

Lawinegevaar. was erg leuk en spannend maar ook de ander boeken van Suzanne Vermaar vond ik ook leuk om te lezen en zou dit nieuwe boek ook graag lezen

michael noo -

Mijn vriendin vind zomertijd tot nu toe het leukste boek! Ze vond het een boek wat haar van begin tot eind bleef boeien.. Zou super zijn haar met het boek Winternacht te mogen verrassen.

Ellen -

Lawinegevaar. Is spannend en heeft een verrassend einde.

Nancy -

Een nieuw boek van Suzanne Vermeer!!!! Blij!!! Ik ga voor Winternacht 🙂
Heerlijk, wordt weer genieten 🙂

Silvia van Elzelingen -

Ik vind ze allemaal mooi! Als ik er toch een moet kiezen dan wordt het Noorderlicht…ik vind Noorwegen geweldig en van dit boek heb ik enorm genoten.
Ik doe heel graag mee voor dit boek!

Nicole Brown -

Bon bini beach omdat dit het eerste boek is dat ik gelezen heb van Suzanne Vermeer en ik daarna meteen verslaafd was aan haar boeken…..

Anita te Gussinklo -

All Inclusive had ik behoorlijk snel uit, ik was geboeid en bleef maar door lezen.

Heidi -

Cruise. Ik had voor het eerst een vakantie op een cruiseschip, dit boek vond ik in de bibliotheek van het schip en heb ik in één adem uitgelezen, het was voor mij een onvergetelijke vakantie en leeservaring!

Ans Stier -

Ik heb niet echt een favoriet, ze zijn allemaal heerlijk om te lezen

Monica V. -

Deze zomer heb ik genoten van Het Paradijs. Zo waanzinnig goed geschreven, dat ik niet van mijn tuinstoel wilde opstaan.

Xaviera Jamie -

Het Paradijs: dit boek sprak tot mijn verbeelding omdat we zelf op Corfu op vakantie waren en ik op Schiphol dit boek kocht om te lezen op vakantie! Wanneer Liza Roozenboom te horen krijgt dat haar zoon Mark op het eiland Corfu vermist is geraakt, stort haar wereld in. Mark is met een meisje dat hij net had ontmoet gaan backpacken en sindsdien heeft niemand meer iets van hem gehoord. Een wekenlange zoektocht levert niks op en de plaatselijke politie probeert de zaak in de doofpot te stoppen. Verslagen en met talloze onbeantwoorde vragen keert Liza onverrichter zake terug naar Nederland

anja -

All inclusive vond ik erg leuk maar dit boek zou ik ook erg graag lezen

Natasja -

Welke niet?!
Dan kies ik voor Noorderlicht, omdat ik dol ben op Suzanne en op IJsland/Noorwegen

A. -

Eerlijk gezegd ken ik de schrijfster niet maar de kaft (winters tafereel met wolf) en titel spraken me aan.

Jan -

Noorderlicht, het stimuleert je alertheid .

Marian -

Het Paradijs! Spannend, leest lekker, intrigerend.

Marian B -

De kaft en titel, het winterse weer maar ook het verhaal met de verdwijningen spreekt me aan. Het beste boek weet ik zo eigenlijk niet, Zomertijd en Paradijs denk ik.

corry de vos -

Ik verheug me op winternacht
als het buiten guur is
is niets zo lekker even in een mooi boek duiken
dus gooi mij maar in de hoge hoed

Matanga -

Mijn favoriet is Mont Blanc, een spannend verhaal met een verrassend plot. Eens je dit boek begint, is het moeilijk om weg te leggen.

Esther -

Bon Bini Beach ….. om zo heerlijk weg te dromen op het strand! En je vind de plekken ook terug als je daar bent

marij brand -

Mont Blanc is mn favoriet… toevallig afgelopen weekend uitgelezen en vond deze veruit het spannendst

Barbara -

All inclusive vond ik mooi.

K. Janssen -

Dat is ongetwijfeld ‘Het paradijs’ geweest. Dit boek vond ik inspirerend en motiverend. De verhaallijn gaat over een zoektocht, mijn leven is ook één grote zoektocht naar het vervullen van mijn behoeften en wensen. Deze metafoor heeft me in positieve manier doen nadenken over mijn zoektocht in het leven.

Esther Ter Haar -

Winterberg super spannend!! Heb hem ook daadwerkelijk in Winterberg gelezen

S. Timmer -

Noorderlicht. het is prachtig verhaal en opent je ogen en leert je alert zijn.

Diny -

Nog geen boek gelezen van Suzanne Vermeer. Mijn plan was om het boek Mont Blanc te kopen en lezen vanwege dat ik heel erg van de winterport hou maar het is er nog niet van gekomen.

Geesje -

Ik heb veel boeken van suzanne vermeer gelezen maar Noorderlicht is het boek dat ik het spannendst vond. Tot het einde toe wist je niet wat er ging gebeuren.

Marjan -

Cruise, het allereerste boek dat ik heb gelezen van Suzanne Vermeer. En dat zorgde er voor dat ik al hear boeken ben gaan lezen. En dus reuze blij ben met een nieuw boek in deze reeks

Danielle -

Mijn favoriete boek is goudkust

José -

Dat is Bella Italia, vooral met een pizza erbij, waan je je echt in dat land!

Tanneke -

Noorderlicht is het enige boek wat ik tot nu toe gelezen heb. Spannend, mooie omgeving waarin het zich afspeelt. Personages goed uitgewerkt. Wat mij betreft wordt het tijd om een volgend boek van Suzanne Vermeer te lezen.

Silvia van dn bos -

Cruise

wilmsen anita -

All Inclusive, omdat het zo spannend was

Geerte -

Winterberg, omdat ik er zelf zo vaak ben geweest

petra -

ik vond goudkust een mooi boek, de eerste die ik las van deze auteur
ben heel benieuwd naar de rest

Karin -

Ik heb net het Paradijs uit en die vond ik superspannend. Echt iets wat je in het echt ook zou kunnen overkomen….je kan je er daarom ook zo goed inleven.

Ankie -

‘All inclusive’ Super spannend. Ik bleef maar doorlezen.

Nelly -

Noorderlicht, een schitterend boek om te lezen

Nicole -

Op nummer 1 staat bij mij De Suite, gevolgd door Bon Bini Beach. maar de rest is zeker ook favoriet. Ik heb nog geen boek van Suzanne Vermeer gelezen waar ik niks aan vond.

Gé Geurtsen -

Goede auteur

marleen de mits -

het paradijs
altijd dagdromer geweest…

Patricia -

Goudkust is een spannend boek,, maar eigenlijk alle boeken ook de korte verhalen die alleen via E books te krijgen zijn. Ga zo door!

Elke -

“ Het Noorderlicht “ Geweldig, laat de winteravonden maar komen! Lekker met kussentjes, dekentje, rood wijntje en een goed boek!

l tromp -

Noordelicht geweldig verhaal super spannend!

bep h -

Noorderlicht – wij zijn ook Noorweegenliefhebbers

Nanda -

“ Het Noorderlicht “, omdat wij het noorderlicht zelf hebben gezien in Noorwegen spreekt mij die boek het meest aan. Zo herkenbaar.
Verheug me er nu al op om een nieuw boek van Susanne Vermeer te lezen.

Maria -

All-inclusive was het eerste boek van haar datik in mijn vakantie las en ik vond het zo jammer toen ik het uit had.

Heleen van der Velde -

Mont Blanc, geniet altijd extra als het zich afspeelt rondom besneeuwde bergen! (En wat klinkt de omschrijving van Winternacht veelbelovend!)

Anna de Boer -

All inclusive,omdat ik dit boek bijna niet weg kon leggen,ik wilde maar door lezen zo spannend!

jacqueline de Waal -

Prachtige schrijfster lees graag haar schitterende boeken!

maria -

Het boek ‘Cruise’ las heerlijk weg, maar het boek ‘All inclusive’ heeft me wel wat dagen beziggehouden. echt huiveringwekkend. ik ben heel benieuwd naar de andere titels; vakantiegeld heb ik nu voor het eerst als e-book een keer gedownload, maar ik heb pas 15 pagina’s gelezen, dus kan er nog niet veel over zeggen…

Bets -

Dat is voor mij “Cruise” Het was voor mij het eerste boek wat ik van Suzanne Vermeer had gelezen en was gelijk verknocht aan haar boeken.

Tamara -

Winterberg vond ik fijn om te lezen, heerlijk spannend en herkenbare scenery omdat we daar vroeger zelf ook heengingen

Loes -

Noorderlicht, prachtig boek

erika panjer -

bon bini beach deze eens gekregen en gelezen en toen gelijk fan geworden van de schrijver 🙂
sindsdien alle boeken verzameld en bezig om ze allemaal te lezen.
Dus deze zou ik graag aan mijn collectie toevoegen.

Nicole jaegers -

Meerdere boeken gelezen. Allemaal heerlijk om te lezen, maar het boek Sneeuwengelen spreekt mij het meeste aan

Dikkiedik -

Hittegolf, boeiend omdat er verschillende verhaallijnen bij elkaar komen op een manier die je niet verwacht!

Jacqueline Van de Manakker -

Noorderlicht, omdat het zich in Noorwegen afspeelt, het land wat ik echt prachtig vind en het gaat over het vertrouwen van mensen en ja daar weet ik genoeg van

Stella Ruesink -

Ik heb nog geen boek van haar gelezen, maar lees altijd goede ervaringen. Wil er dus graag mee kennismaken!

Natasja -

Bella Italia omdat ik zelf ook graag in Italië kom.

Rebecca -

Ik moet eerlijk bekennen dat ik nog nooit een boek van Suzanne Vermeer heb gelezen ????
Ik heb er vaak over gehoord en ik ben dan ook reuze benieuwd naar deze boeken! Ik maak dan ook graag kans op dit boek, zodat ik weer een auteur aan mijn favo lijstje kan toevoegen.

Anna Wienen -

Bon bini beach.. ik hou wel van verhalen die in warm weer zich afspelen hihi

Lyda van den Bos -

Meerdere boeken van haar gelezen, maar bijgebleven is: All inclusive. ????

Reageer ook