fb
Damespraatjes Damespraatjes

Doe mee aan de 21 dagen test van Purina One

Ook katten hebben het wel eens:  Een bad-hair-day! Sommige katten hebben een bad-hair-life, en dat is niet nodig. Een glanzende vacht, heldere ogen, goede spijsvertering, speels en vol energie…het zijn allemaal kenmerken die je graag ziet in je kat. Maar wist je ook dat de juiste voeding een belangrijke rol speelt in de zichtbare gezondheid van je kat? Eigenlijk heel logisch, want ook voor jou geldt dat de juiste balans van goede voeding je helpt er beter uit te zien…je haar gaat meer glanzen, je huid ziet er fris uit en je nagels worden sterker met behulp van de juiste vitaminen en mineralen.

Elke kat uniek

Purina ONE heeft een uitgebreid assortiment aan kattenvoeding dat bijdraagt aan de zichtbare gezondheid van jouw kat. En omdat elke kat uniek is, zijn er producten voor katten in verschillende levensfasen en verschillende behoeften, speciaal samengesteld door dierenartsen en voedingsdeskundigen. De brokjes van Purina ONE bestaan uit ingrediėnten van hoge kwaliteit, en alle varianten zijn rijk aan vlees of vis…behalve gezond dus ook heel erg lekker! Wil je weten of ook jouw kat er zichtbaar gezonder uit kan zien?

Doe mee aan de test

Doe dan mee aan de 21 dagen test, kies het juiste product voor jouw kat middels de product selector op de website en ga de uitdaging aan. Kijk hier voor meer informatie en schrijf je in. En deel vooral jouw ervaring met ons! Veel katteneigenaren die je voorgingen raakten al overtuigd van Purina ONE: 85% van de katten is dol op de smaak van Purina ONE* 54% van de baasjes heeft gedurende de 21 dagen test een zichtbaar effect op de gezondheid van zijn of haar kat vastgesteld. Slechts 16,8% zei geen verschil te hebben gezien* 68% van de testers raadt Purina ONE aan bij vrienden, familie en kennissen** 69% van de nieuwe gebruikers zegt Purina ONE beter te vinden dan hun vorige merk*

*Bron: Mid Survey onder 1195 testers, Purina ONE WOM campagne Nederland 2011, The Insiders. **Bron: End Survey onder 1447 testers, Purina ONE WOM campagne Nederland 2011, The Insiders.

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook