fb
Damespraatjes Damespraatjes

Dit zijn mijn favoriete modemerken

‘Vorstelijk shoppen’, noemden mijn zusjes en ik het vroeger als we uitgebreid gingen winkelen. En hoewel ik tegenwoordig bijna nooit meer in de winkelstraten kom, moet ik zeggen dat ik nog steeds enorm kan genieten van vorstelijk shoppen. Dit doe ik tegenwoordig helemaal online en vaak bij dezelfde webshops. Doordat je de kleding online niet kunt passen, koop ik graag merken die ik ken. In dit artikel vertel ik je over mijn favoriete modemerken en leg ik uit wat ik er zo fijn aan vind. Benieuwd welke dat zijn en waarom? Lees dan met ons mee!

Yaya

Een van mijn favo merken is Yaya. Ik ontdekte het een tijdje geleden online en heb inmiddels al heel veel outfits bij ze gescoord. Het mooie aan de kleding van Yaya vind ik dat het van goede kwaliteit is, ze mooie stoffen gebruiken en dat het grootste deel van de kleding zowel casual als zakelijk gedragen kan worden. Ook fijn: de prijs-kwaliteitverhouding is waanzinnig goed.

Scotch & Soda

Dit Nederlandse merk vind ik echt heel fijn! In winkels waar ze onder andere Scotch & Soda verkopen kies ik vaak ongemerkt items van dit merk. Ik zie vaak pas in de paskamer dat het allemaal van hetzelfde merk is. Ook hierbij vind ik de prijs-kwaliteitverhouding en het materiaalgebruik kloppen.

Monari

Voor mijn basics shop ik Monari! Fijne witte shirts, een mooi jasje of een soepelvallende trui. Monari kenmerkt zich door elegantie en een vrouwelijkheid. Absoluut een merk dat op je lijstje moet!

Studio Anneloes

Ben ik op zoek naar een dijk van een zakelijke outfit? Dan ga ik voor Studio Anneloes! Ik ben verliefd op hun gave jumpsuits, blazers en pantalons. Geen suffe mantelpakjes, maar stoere kleding met een sexy randje. Een dikke aanrader voor vrouwen die zich graag zo krachtig kleden als dat ze zich voelen.

Droommerken

Natuurlijk zijn er nog zo veel merkjes en winkels waar ik dol op ben! Zo vind ik alles van Max Mara en Céline helemaal het einde. Maar ja; daar hangt natuurlijk een behoorlijk prijskaartje aan. Ik ga daarom op zoek naar kleding die net zo stijlvol is, maar dan voor een prijs die beter bij mijn portemonnee past. Met fast fashion heb ik eigenlijk al jaren niets meer. Ik shop liever items waarvan ik weet dat ze lang meegaan en dat ik ze over twee jaar ook nog mooi vind. De final touch geef ik door middel van luxe sieraden, designer tassen en mooie schoenen. Zo lijkt het toch een beetje alsof ik in Céline loop 😉

Jouw favoriete modemerken

Welke van bovenstaande merken kende jij al? En vind je die ook zo mooi? Let jij bij het kiezen van nieuwe kleding op de de materialen en de prijs-kwaliteitverhouding of kijk je vooral naar of iets in de mode is. Ik ben heel erg benieuwd naar jouw favoriete modemerken. Praat lekker met ons mee in de reacties onder dit artikel. Vinden we altijd heel gezellig 🙂

Afbeelding: Tamara Bellis via Unsplash

Meer te weten komen over de iconen in onze bovenste afbeelding? We vertellen je er graag alles over! 

Reageer ook