fb
Damespraatjes Damespraatjes

Dit zijn de musthave opvoedapps die iedere moeder op haar smartphone moet hebben staan

Opvoeden is zo makkelijk nog niet. Maar dat heb je natuurlijk al lang ervaren. Wij in ieder geval wel. Is ze wel veilig aangekomen bij een vriendinnetje of op school? Krijgt hij niet de verkeerde websites te zien op zijn telefoon? Waarom is mijn kind telefonisch nooit te bereiken? Vragen die menig ouder zichzelf vaak stelt. Als ouder wil je niet alles controleren, maar je wil wel op de hoogte zijn van belangrijke dingen. Gelukkig zijn er handige opvoedapps, voor baby’s tot pubers, die het opvoeden een stuk eenvoudiger maken!

App Qustodio Parental Control

Heeft jouw kind zelf een smartphone of gebruikt je kind een tablet? Dan wil je als ouder natuurlijk een oogje in het zeil houden. Een ongepaste website is immers snel bezocht, zeker door een nieuwsgierige puber die graag de wereld wil ontdekken. Deze fijne app controleert het internetgebruik van je kind en houdt social media activiteiten en de webgeschiedenis bij. Je kunt real-time of achteraf zien waar je kind zich mee bezig houdt, maar nog veel beter is het alarm dat af gaat als er een ongepaste website voorbij komt. Zo hoef je als ouder niet alles te controleren, dat doet de app voor je. En jij houdt zo toch een oogje in het zeil, zonder de irritante ouder uit te hangen.

App Ignore No More

Wij kennen ze helaas ook; een eigenwijze puber die even geen zin heeft om het telefoontje van papa of mama te beantwoorden. Terwijl jij je thuis afvraagt of je dochter wel mee eet of waarom je zoon zo laat nog steeds niet thuis is. Deze app maakt het mogelijk om de smartphone van je kind te blokkeren totdat je zoon of dochter terug belt!

App Family Locator – GPS Phone Tracker

Heeft je kind zelf een smartphone? Dan kun je met deze app altijd zien waar je kind is. Handig voor als je wilt weten of je zoon of dochter ergens goed is aangekomen, maar ook voor je kind is het fijn om te kunnen zien waar papa of mama is. Wat deze app helemaal top maakt is de waarschuwing die je krijgt wanneer je kind op een ongewenste locatie is.

Naast deze apps heeft UnitedConsumers nog zeven andere opvoedapps (ook voor baby’s en kleuters) geselecteerd die handig zijn en goed werken. Bekijk hier alle apps die het leven van iedere ouder gemakkelijker maken!

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook