fb
Damespraatjes Damespraatjes

Dit zijn de mooiste lounge- en tuinmeubelen voor in jouw tuin deze zomer!

Designmeubels, ik had er eigenlijk nooit over nagedacht totdat wij ons nieuwe huis kochten. Waar ik tot daarvoor vooral keek naar goedkoop, namen wij ons bij dit huis voor om voor kwaliteit en design te kiezen. Na veel proefzitten en vergelijken, kochten wij uiteindelijk een bank van Flexform. En ik kan je vertellen: er ging een wereld voor mij open! 

Als je eenmaal op een goede bank hebt gezeten, kan je nooit meer terug. Dat merkten wij wel toen we op onze oude loungeset in de tuin gingen zitten afgelopen zomer. Dat haalde het gewoon niet bij onze bank binnen. En dat terwijl wij zowel zomers als ’s winters heel veel buitenzitten. Zomers met een boekje en een ijskoud glas rosé, ’s winters met een glas rode wijn bij een knisperend vuurtje. De tuin is een verlengstuk van ons huis. Maar waarom onze meubelen dan niet?

Prachtig merk

Tijd om mij te verdiepen in tuinmeubilair van de hoogste kwaliteit dus! ‘Wat is nu mooi, maar over een paar jaar ook nog?’ en ‘wat zit net zo lekker als onze bank binnen?’ waren allemaal vragen die door mijn hoofd gingen tijdens het zoeken van de mooiste tuin- en loungemeubelen. Ik kwam bij een prachtig merk uit: Sittingimage.

Onderscheidend

Sittingimage is een Nederlands tuinmeubelmerk dat tuin- en loungemeubelen van de hoogste kwaliteit ontwerpt en ontwikkelt. Met slechts één blik op de website zie je direct waar het merk voor staat: hoogwaardig, onderscheidend, eigentijds en made in Holland. Werkelijk prachtig.

Beste materialen

De meubelen van Sittingimage zijn gemaakt van de mooiste materialen en beste houtsoorten. Hierdoor zijn ze duurzaam en onderhoudsvriendelijk. Het gebruik van Louro Gamela hardhout, RVS en Acryl outdoor stoffen van Sunbrella zorgen voor een meer dan degelijk product waarbij de hoogste kwaliteit gegarandeerd is.

Beesterswaag

Design

Met de duurzame eigenschappen van het product zit het dus wel goed, maar niet minder belangrijk is het design! En ook daar worden wij heel blij van. De meubelen van Sittingimage kenmerken zich door een tijdloos ontwerp, met een zeer moderne uitstraling. Hierdoor is er een lijn ontstaan die in vrijwel elke tuin prachtig tot zijn recht komt.

Door het modulaire systeem van de loungesets, kan de set volledig aan jouw wensen worden aangepast. Ga je voor een hoekbank of een zitmeubel in U-vorm. Of kies je liever voor twee losse delen, tegenover elkaar? Hierdoor is er voor elke tuin, balkon of dakterras een opstelling en formaat die het beste bij jullie past.

OL-201505

Maak jouw set nog mooier door hem af te stylen met de hoogwaardige kussens van Sittingimage. Ze zijn verkrijgbaar in heel veel kleuren en dessins en hierdoor zijn jouw tuinmeubelen nog beter af te stemmen op jouw stijlvoorkeuren.

Waar te koop?

Wil je de prachtige tuin- en loungemeubelen van Sittingimage in het echt bekijken, aanraken, voelen en ervaren? Dan ben je van harte welkom in de showroom in Willemstad. Gezien de maatregelen omtrent corona is het aan te raden vooraf even te bellen, zodat er alle tijd voor je vrijgemaakt kan worden. De volledige collectie is ook op Sittingimage.com te bekijken en te koop.

Praat mee

Heb jij het fijne gevoel van jouw huis al weten door te trekken naar de tuin? Ik ben heel benieuwd. Praat met ons mee in de reacties onder dit artikel.

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook