fb
Damespraatjes Damespraatjes

Dit zijn de mooiste Apple iPhone 12 Mini hoesjes!

demooiste Apple iPhone 12 Mini hoesjes

Het is eindelijk zo ver: Apple heeft de nieuwste generatie iPhones gelanceerd. Maar liefst vier toestellen brengen ze dit jaar op de markt, namelijk de Apple iPhone 12 Mini,  iPhone 12 en 12 Pro en de iPhone 12 Pro Max. In oktober waren de iPhone 12 en 12 Pro al te koop en sinds november zijn ook de Apple iPhone 12 Mini en de iPhone 12 Pro Max aan te schaffen. 

Klein toestel

In dit artikel kijken we graag naar de iPhone 12 Mini, welke de kleinste iPhone in jaren is! Super handig, want zo past hij weer makkelijker in je zak, in je BH (I’m guilty…) of in je ieniemienie clutch. Hij is 131,5 x 64,2 x 7,4 mm en weegt 133 gram. Stukken handzamer dan zijn grote broertjes en zusjes!

De mooiste Apple iPhone 12 Mini hoesjes

Als je een Apple iPhone 12 Mini koopt, heb je daar een nieuw hoesje bij nodig. Vooral ter bescherming van je toestel, maar zeker niet minder omdat het er gewoon heel erg leuk uitziet. De mooiste Apple iPhone 12 Mini hoesjes zijn nu al te koop en wij zochten de leuksten voor je uit. Kijk je lekker mee naar deze fijne Apple accessoires?

Ringke Air S Apple iPhone 12 Mini Hoesje

Dit prachtige zachtroze telefoonhoesje is van het merk Ringke en gemaakt uit één stuk TPU materiaal. De voordelen van dit materiaal zijn eindeloos: het is zeer licht, flexibel en beschermt goed. Wij zijn vooral fan van de mooie roze kleur en het slanke design, waardoor hij altijd mooi bij je outfit zal passen. Love it!

Baseus Shining Apple iPhone 12 Mini Hoesje

Ben jij van ‘less is more’, maar wél met een shiny randje? Dan zou ik zeker eens goed naar dit telefoonhoesje van Baseus kijken! Het transparante hoesje doet vermoeden dat je helemaal geen hoesje gebruikt, maar de gouden rand geeft jouw telefoon toch wat extra shine! Ook dit hoesje is gemaakt van het uiterst flexibele TPU materiaal en is hierdoor licht in gewicht zonder beschermingskwaliteiten te verliezen.

Mobilize Velvet Clutch Apple iPhone 12 Mini Hoesje

Laat stijl en praktisch comfort hand in hand gaan met dit beeldige clutch-hoesje van Mobilize. In deze mini clutch kan je niet alleen je iPhone 12 kwijt, maar ook je belangrijkste pasjes, briefgeld en zelfs muntgeld. Door de magnetische matchende back cover om je toestel, kan je jouw telefoon makkelijk en snel uit het hoesje verwijderen. Handig als je bijvoorbeeld een telefoontje moet plegen. Dit is onze absolute favoriet!

Praat mee

Wat vind jij de mooiste Apple iPhone 12 Mini hoesjes? Ik ben heel benieuwd. Praat met ons mee in de reacties onder dit artikel. Vinden we gezellig 🙂

Lees ook: Jocelyn is altijd te laat met het betalen van haar rekeningen

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook