fb
Damespraatjes Damespraatjes

Dit zijn de meest romantische kerstfilms op Netflix

Sinds deze week kijk ik elke dag een kerstfilm. Vroeger had je films als ‘White Christmas’, die zó romantisch waren dat je er in een sneeuwstorm nog warm van werd. Tegenwoordig lijkt de ene film nog slechter en fouter dan de ander… En weet je? Ik vind het werkelijk heerlijk! Wij maakten een overzicht van de meest romantische kerstfilms die nu op Netflix staan. Fijn voor de koude dagen, waarop je het liefst gewoon lekker binnen blijft en daar urenlang op de bank chillt. 

A Christmas Prince

Kerst begint vroeg voor een jonge, beginnende journaliste als ze naar het buitenland wordt gestuurd voor een primeur over een knappe prins die binnenkort koning wordt.

Christmas Inheritance

Voordat socialite Ellen haar vaders bedrijf mag overnemen, moet ze het stadje bezoeken waar hij vandaan komt. Daar leert ze het belang van hard werken en anderen helpen.

Merry Kissmas

Kayla geeft twijfels over haar verloving met een beroemde choreograaf. Haar ontevredenheid loopt over in verwarring wanneer ze een magische kus krijgt van een vreemde.

Holidaze

Moly Gerard, een zakenvrouw en workaholic, krijgt een vervelende verrassing als ze na een val wakker wordt in een parallel universum.

A wish for Christmas

Als de baas van Sarah haar goede idee stelt, vraagt ze aan de kerstman moed om voor zichzelf op te komen. Maar kan 48 uur lang magie een blijvend verschil uitmaken?

Wat doen jullie deze feestdagen?

Heb jij al leuke plannen voor de feestdagen? Gaan jullie eten met familie, lekker op vakantie of organiseer je bijvoorbeeld een ladies night? We zijn heel benieuwd naar al jullie ideeën en plannen!

Zelf gaan doe ik tijdens de kerst niks spannends. Kerstavond vier ik met mijn gezin, op eerste kerstdag zitten we bij mijn familie en op tweede kerstdag zitten we bij Ward’s familie. De dag na kerst rijden wij richting Bretagne voor een winterse strandvakantie. Lekker uitwaaien en het nieuwe jaar bij de golven inluiden.

Reageer ook