Dit zijn de meest bijzondere Limoncello’s voor bij het kerstdiner! – WINNAARS BEKEND
Waar ik deze kerst het meeste naar uitkijk zijn de kerstdiners met onze families. Kerstavond vieren wij bij mijn ouders. Super leuk, want mijn jongste zusje (die bijna een jaar in Australie heeft gezeten) is er ook bij. Ouderwets bijkletsen, uitgebreid samen eten en natuurlijk genieten van de beste wijnen. Op tweede kerstdag komt de familie van Ward bij ons eten en moeten wij aan de bak in de keuken. En de voorbereidingen zijn nu al in volle gang!
Het plan is om een uitgebreid 7-gangen menu, met bijpassende wijnen te serveren. Wij hebben ons laten inspireren door gerechten die wij het afgelopen jaar in diverse top-restaurants hebben gegeten. Of we het niveau van de meesterchefs zullen halen, valt te betwijfelen, maar wij hebben een geheim wapen om het geheel in één ruk naar sterrenniveau te krikken: de drank. Vooral een goede Limoncello is altijd een succes aan tafel.
Dit zijn de meest bijzondere Limoncello’s voor bij het kerstdiner!
De klassieker: Limoncello d’Amalfi
Deze verrukkelijke, exclusieve streeklikeur wordt gemaakt van biologische citroenen, gerijpt onder de zon tegen de rotsen aan de Amalfi kust. De fris-zure smaak komt perfect tot zijn recht op een zonnige dag, maar ook zeker na een uitgebreid kerstdiner. Veel mensen omschrijven de smaak als verfrissend en een welkome afsluiter van een diner.
De Limoncello van DiGusti draagt het Italiaanse IGP-keurmerk, dat garant staat voor 100% biologisch en zonder toegevoegde aroma’s of smaakstoffen. Een fles bevat 500 milliliter Limoncello van de beste kwaliteit, bevat 30% alcohol en wordt gemaakt van 460 gram citroen per liter.
De hitmeister: Limonciòccolat
Limonciòccolat is momenteel een mega hit in Zuid-Italië. Zoals de naam al doet vermoeden; hier komt het beste van twee werelden samen: Limoncello en chocolade samen in één romige likeur. Heerlijk bij de koffie, maar ook zeer geschikt om desserts mee te garneren.
De verrassing: Mandarinello d’Amalfi
Mandarinello; een vernieuwend en puur streeklikeur, gemaakt van mandarijnen uit karakteristieke terrassen aan de Amalfikust. Er zijn geen geur-, kleur- en smaakstoffen aan toegevoegd en de Mandarinello is van de beste kwaliteit. Veelgehoorde reacties op het product: “alsof je een mandarijn eet“, “die geur… ongelooflijk puur!”
Winnen!
In samenwerking met DiGusti mochten wij drie prachtige prijzen verloten. Dit zijn de winnaars:
Eerste prijs: Monica Verschoor
Tweede prijs: An Hendriks
Derde prijs: Evelien Reijnders
De winnaars hebben een persoonlijke email van ons ontvangen.
Wat was er te winnen?
- Eerste prijs: Flessen Limoncello, Mandarinello en
Limoncioccolat (van 500 milliliter), in een speciale Limoncello tas, met flyer en magazine - Tweede prijs: Limoncello Panettone en fles Limoncello van 200 milliliter
- Derde prijs: Pot babà (om zelf tiramisù te maken) en 200 gram Limoncello bonbons
Meer Gratis spullen kijk op Gratisvoorvrouwen.nl
238 reacties
Dat is natuurlijk 230 gram, en die Pannetonne => jam jam jam!!! Verzot is mijn vrouw op Limoncello, dus doe graag mee voor de tweede nummero. Italiaans genieten met onze volwassen dochters erbij, Kerst wordt dan fantastisch iedereen blij! Lekker glaasje en een sneetje of drie dat is smullen, genieten van de boom met mijn familie en aanhangende knullen. Wie weet blijft er wat over voor ons Oud&Nieuw feest, hoewel dat lastig is wanneer het zó gezellig is geweest. Enfin ik moet eerst nog uitgekozen zijn, maar ja lieve dames => dat lijkt me bijzonder fijn!!!
co -
230 gram