fb
Damespraatjes Damespraatjes

Weer of geen weer: Dit zijn de leukste uitjes in de meivakantie!

Yes, de meivakantie staat weer voor de deur! Wat mij betreft een van de leukste momenten voor het plannen van gezellige uitjes. Helaas is het weer in Nederland eind april/begin mei best onvoorspelbaar. De ene dag is het 22 graden met zon en de andere dag kan het maar zo koud en regenachtig zijn. Ik vind het daarom belangrijk om altijd een aantal uitjes te plannen die bij zowel mooi als bij slecht weer leuk zijn. Zo weet je dat het hoe dan ook door kan gaan en dat jullie de dag van je leven zullen hebben! Benieuwd waar wij graag naartoe gaan? Lees mee!

Ballorig

Onze meiden zijn dol op binnenspeeltuinen en zouden daar het liefst elke week zitten. Als kind ging ik vaak naar Ballorig en deze meivakantie wil ik mijn dochters daar ook mee naartoe nemen. Bij Ballorig kunnen de kids zich naar hartelust uitleven op de trampolines, in de ballenbak, op de klimtoestellen, op de glijbanen en nog veel meer. Ik vind het altijd leuk om even mee te spelen, maar na een half uur houd ik het meestal voor gezien. De kinderen spelen dan lekker door en onder het genot van een cappuccino en een taartje pak ik mijn boek uit mijn tas. Kids blij en ik blij.

Entreeprijs: Met de meivakantie deal krijg je entree en een heerlijke kidsbox (friet, snack, pakje drinken en een verrassing) voor maar € 14,25 (online) of € 14,75 (aan de kassa)
Locatie: 22 locaties door heel Nederland
Website: www.ballorig.nl

Chocolademuseum

Ben jij ook een chocaholic? Ik wel en kan altijd echt heel gelukkig worden van een goed stuk melkchocolade. Vroeger droomde ik er altijd van om naar de chocoladefabriek van Willie Wonka te gaan. Mijn droom spatte uiteen toen mijn moeder vertelde dat deze niet echt bestaat. Maar wist je dat er in België wel degelijk een heus chocolademuseum te vinden is? Chocolate Nation is het grootste Belgische chocolademuseum ter wereld. In dit interactief belevingsmuseum ontdek je alles over de wereldberoemde Belgische chocolade. In veertien gethematiseerde ruimtes reis je 60 tot 90 minuten mee in een
magisch verhaal. Je start in de cacaoplantages aan de evenaar en volgt de cacaoboon naar de grootste cacao opslaghaven ter wereld in Antwerpen. Een reusachtige fantasiemachine toont hoe Belgische chocolade gemaakt wordt en hoe de fluweelzachte smaak ontstaat. Er mag uiteraard geproefd worden!

Locatie: Koningin Astridplein 7, 2018 Antwerpen
Website: www.chocolatenation.be

Designer Outlet Roosendaal

Groeien jouw kinderen ook zo snel uit al hun kleding en schoenen? Met de warme zomermaanden voor de deur is het dus tijd om nieuwe sandalen, korte broeken, shirts, jurkjes en zwemkleding te shoppen. Omdat ze het maar zo weinig dragen koop ik het liefst in de sale, tweedehands of in een outlet. Deze meivakantie staat dan ook een uitje naar Designer Outlet Roosendaal op de planning. Hier vind je meer dan 100 designer merken zoals Michael Kors, L’Oréal, Sissy-Boy, Name it, Nike en nog veel meer. En het lekkerste is: je shopt hier met tot wel 70 procent korting. Inpakken en meenemen dus!

Entreeprijs: Gratis
Locatie: Rosada 70, 4703 TB Roosendaal
Website: www.designeroutletroosendaal.nl

Praat mee

Welke van deze uitjes lijkt jou leuk? We zijn heel benieuwd. Praat met ons mee in de reacties onder dit artikel.

Bovenste afbeelding: Unsplash+

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook