fb
Damespraatjes Damespraatjes

Dit zijn de leukste raamdecoratie mogelijkheden voor de kinderkamer

“Ga maar lekker op je kamer spelen!” hoor ik menig moeder regelmatig tegen haar kinderen zeggen. Dit is nou zo’n klassieke win-win situatie. De kids kunnen ongestoord losgaan op hun kamer en mama heeft een beetje rust in de rest van het huis. Om de kinderen zonder problemen naar hun kamer te laten gaan, moet je natuurlijk wel wat voorzorgsmaatregelen treffen. Zo is het natuurlijk belangrijk dat er leuk speelgoed om mee te spelen is, maar onderschat ook de indeling en inrichting van de rest van de kamer niet.

Raamdecoratie voor de kinderkamer

Denk bijvoorbeeld eens aan raamdecoratie voor in de kinderkamer. We maken jou waarschijnlijk blij met luxe rolgordijnen of stijlvolle houten jaloezieën, maar bij kinderen ligt dit anders. Ook zij verdienen de beste kwaliteit, maar zij willen iets dat aansluit bij hun belevingswereld. We hebben hier een vijf voorbeelden van hoe je de raamdecoratie kunt laten aansluiten bij de stijl van de kinderkamer.

1. Barbie kamer

Bij een Barbie kamer kan je kiezen voor prachtige roze, verduisterende rolgordijnen. Zo gebruiken ze het overdag als decor van hun Barbie huis en ’s nachts als verduistering.

2. Cars kamer

Vroem, vroem! Een Cars kamer is voor veel jongens een echte droom. Met blauwe of rode rolgrodijnen maak je hem helemaal af.

3. Jungle kamer

Een jungle kamer is voor zowel jongens als meiden heel stoer. Je kunt kiezen voor groene roldorgijnen, maar ook rolgordijnen met print. Wat dacht je van een mooie bamboe print?

4. Voetbalkamer

Goal! Bij een voetbalkamer kan je kiezen voor grasgroene rolgordijnen, maar ook een rolgordijn in de favo clubkleuren doen het goed.

5. Dierenkamer

Welk kind is er nou niet gek op dieren? Je kunt dit thema heel makkelijk in een kinderkamer integreren. Wist je dat er rolgordijnen met dierenprint bestaan?

Wil jij ook mooie raamdecoratie voor in de kinderkamer aanschaffen? Alle bovengenoemde producten zijn verkrijgbaar bij Rolgordijnwinkel.nl.

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook