fb
Damespraatjes Damespraatjes

Dit zijn de leukste één-ouder-vakanties

Als alleenstaande ouder ga je natuurlijk het liefste op vakantie met een leuke groep andere eenoudergezinnen én de zekerheid van kundige reisleiding en een goed animatieteam voor je kinderen. De leukste manier van vakantie voor alleenstaande ouders én voor de kinderen! Even zorgeloos genieten doe je daarom met de vakanties van Eenoudervakantiegids.nl

Eenoudervakantiegids.nl

Bij Eenoudervakantiegids.nl vind je de leukste vakanties voor jou en je kinderen, die je de alledaagse druk even doen vergeten. Er zijn eenoudervakanties in een appartement of op een landgoed. En volop kampeervakanties, waar je volledig ingerichte tent al voor je klaarstaat én het animatieteam en de reisleiding die 24/7 alles om je heen regelt. Je kunt ook aansluiten bij de groep met je eigen tent of caravan. Wel zo handig! En natuurlijk zijn er ook de 4* of 5* resorts, waar je kunt genieten van een all inclusive vakantie.

Een ouder vakanties

Alle bestemmingen zijn georganiseerd met bus, vliegtuig of naar keuze met je eigen auto. Je kunt dichtbij huis blijven in Nederland of België, maar ook naar Frankrijk, Spanje, Italië, Kroatië, Oostenrijk, Zweden, Griekenland, Tunesië of Turkije. Kies een zonovergoten vakantie of voor een combinatie van zon met een cruise, of met sportieve activiteiten of cultuur. Wat je ook kiest, voor de leukste eenoudervakanties kijk je beslist op Eenoudervakantiegids.nl.

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

1 reactie

bellamar -

Ik las vooral de Wellness vakanties goed door…héérlijk wegdromen en verzorgd worden als een prinses.
Dát zoek ik…en dan er lekker bij lezen met dat boekenpakket wat ik zomaar zou kunnen winnen.
Je weet maar nooit toch?
Ik wacht af.

Reageer ook