fb
Damespraatjes Damespraatjes

Dit zijn de klusjes die bij ons thuis altijd blijven liggen…

Wasjes draaien, opruimen en de vaatwasser uitruimen: het zijn allemaal klusjes waar ik absoluut geen hekel aan heb. Sterker nog: ze helpen mij zelfs ontspannen. Mijn vriend kan zijn ogen niet geloven als ik ’s avonds laat nog met de was bezig ben of ’s ochtends in alle haast nog de vaatwasser wil doen. I can’t help it… Natuurlijk zijn er ook klusjes waar ik een hekel aan heb en die dus altijd blijven liggen. Dit zijn ze!

1. Gordijnen laten maken

Sinds juli wonen wij in ons nieuwe huis. Het is prachtig ingericht, zo goed als helemaal af, maar er ontbreekt nog één ding: gordijnen. Graag zouden wij gordijnen op maat laten maken, omdat dit gewoon het aller mooiste is. Gordijnen geven het huis direct een warme uitstraling, verhogen de privacy én zijn goed voor de akoestiek. Snel doen dus! Ik twijfel nog tussen verschillende kleuren en materialen. Heb jij daar een idee over? Laat het mij weten in de comments onder dit artikel. Alle tips zijn welkom 🙂

2. Het gras maaien

Nu we eindelijk een echte tuin hebben, hebben we ook een echte grasmat. Dat leek me altijd zo leuk, maar in de realiteit valt het flink tegen. Dat het gras ook gemaaid moet worden (en dat dit dus tijd kost) had ik mij niet voldoende gerealiseerd. En hoewel ik het dus vooral veel ‘gedoe’ vind, laten we het gras wel lekker liggen. Het staat zo mooi, al dat groen!

3. De containers aan de weg zetten

In Amsterdam hadden we ondergrondse containers voor de deur. Super handig, want zo konden we elke dag ons afval weggooien. In Bussum werkt dit helaas nét even anders… Hier komt (niet bepaald vaak) de afvaldienst langs om je containers te legen. Wij moeten nog een beetje inkomen in dit systeem en zo vergeten we op zeer regelmatige basis de containers aan de weg te zetten. Het gevolg: ze zijn overvol en wij zitten met kilo’s zooi die over een paar weken pas weer kan worden opgehaald…

Praat met ons mee!

Wat zijn klusjes die bij jullie altijd blijven liggen? Ik ben heel benieuwd. Praat met ons mee in de comments onder dit artikel. Vinden we gezellig 🙂

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook