fb
Damespraatjes Damespraatjes

Dit zijn de kersttrends 2019 om je huis gezellig te maken

Vorig jaar stond bij ons halverwege november de kerstboom al in de kamer. Wij zijn dol op de warmte en gezelligheid die hij in huis brengt. Hoewel we het heel leuk vonden om vorig jaar zo lang een kerstboom in ons midden te hebben, hebben we dit jaar besloten hem wel pas na Sinterklaas van zolder te halen. Maar, ik moet zeggen dat dit mij best wat moeite kost hoor! Ik kan niet wachten om weer met alle lampjes en versiering aan de slag te mogen. 

Kersttrends 2019

Voordat wij de boom neerzetten, vind ik het leuk om me eerst te verdiepen in de kersttrends die we dat jaar gaan zien. Vorig jaar hadden wij een ‘minimalistische boom’, met alleen lichtjes en enkele hangers erin. Dit jaar wil ik all-out gaan, maar natuurlijk wel in stijl. Kersttrends 2019: dit zijn de trends die we bij de mooiste kerstmerken gaan zien.

Retro Amerikaanse kerst

Als ze ergens weten hoe je kerst moet vieren, dan is het in de Verenigde Staten. Rode strikken, bonte kerstsokken en een rijkelijk versierde boom: dat is waar de Retro Amerikaanse kerststijl om draait. Je shopt deze (en nog heel veel andere prachtige stijlen) bij Bloomingville.

Landelijke kerst

Gezellig, gezelliger, gezelligst: dat is waar ik aan denk bij Riviera Maison. Het landelijke woonmerk houdt ook bij haar kerstversiering vast aan de signature landelijke stijl. Warme tinten, rijke materialen en een gevoel van comfort; dat is wat je van de kerstversiering van Riviera Maison kunt verwachten.

Designer kerst

Voor een fashion-verantwoordelijke kerst moet je dit jaar bij Hema zijn. De winkel sloeg de handen ineen met Viktor&Rolf. De collectie bestaat uit kleding, versiering, keukenspullen en een prachtige fles cava. De iconische ‘bow’ staat centraal en komt in de gehele collectie terug.

In een zwart gat…

Na het opruimen van de kerstversiering val ik altijd een beetje in een zwart gat. Letterlijk. De gezellige lampjes, vele kaarsjes en kleurrijke versiersels nemen alle gezelligheid mee als ze weer naar zolder gaan. Een mooi moment om nieuwe spulletjes neer te zetten, die ook weer een fijne sfeer met zich meenemen. Vraag eens een van de gratis woonbrochures aan, om te ontdekken wat jij graag neer zou willen zetten. Het is ook het optimale moment om je te verdiepen in de woontrends 2020. Zo kan je huis er weer even tegenaan!

Praat mee

Waar kijk jij deze kerst het meeste naar uit? De mooie versiering? Of alle gezellige avonden met familie? Ik heb in allebei nu al heel veel zin. En ik ben ook super benieuwd welke kersttrend 2019 jij graag in je huis zou willen zien. Praat met ons mee in de comments onder dit artikel. Vinden we gezellig!

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook