fb
Damespraatjes Damespraatjes

Dit zijn de grootste brillen-trends van het moment!

Herinner je je nog de tijd waarin brillen vooral als nerdy en anti-fashion werden gezien? Ik weet het nog maar al te goed! Zelf draag ik geen bril en hier was ik toen ik op de basisschool zat maar wat blij om. Tegenwoordig is dat wel anders. Brillen zijn hip, hot, happening en iedereen draagt er een. Zelfs als je hem eigenlijk niet nodig hebt. Maar welke bril is nou hip? 

Wat is belangrijk?

Bij het kiezen van een bril is het natuurlijk het aller belangrijkste dat hij goed zit en de juiste sterkte heeft. Een bril met de verkeerde sterkte is als een warme ijskast: je hebt er niks aan. Bij de meeste opticiens kan je dit gratis laten opmeten. De kans is groot dat ze je vervolgens een bril willen verkopen, maar je bent dit absoluut niet verplicht. Heb je ergens anders een mooi montuur gezien? Dan staat het je vrij om je bril daar te laten maken.

Dit zijn de grootste brillen-trends van het moment!

Maar goed, terug naar het leukste gedeelte: de trends. Wat is er dit najaar hip?

Statement Pieces

We zien dit jaar échte statement brillen met opvallende logo’s veel rood en unieke monturen. Je bril mag opvallen en wordt een eye catcher in je look.

statement-pg-w-header-desktop

Vintage Flair

We zien dit modejaar veel invloeden uit de jaren ’70. Flared broeken, de typische gele en oranje kleuren en natuurlijk de gave vintage brillen. Heel charmant en heel trendy.

vintage-pg-w-header-desktop

Liefde  voor Detail

Zijn de uitgesproken statement of vintage brillen niks voor jou? Dan kies je mogelijk liever voor stijlvolle bril, met liefde voor detail. Denk aan een glanzende aviator, met subtiel montuur. Prachtig!

details-pg-w-header-desktop

Welke van deze trends past het beste bij jou?

Met welke van deze trends zie jij jezelf wel lopen? Persoonlijk vind ik de vintage modellen echt heel erg cool. Enne, je kunt ze gewoon zonder sterkte kopen! Ga ik zeker doen dus.

Alle brillen die je in dit artikel ziet, zijn verkrijgbaar bij Mister Spex. Hier verkopen ze naast deze prachtige trendmodellen, nog heel veel meer klassieke, trendy en tijdloze modellen.

Praat met ons mee

Wat vind jij heel belangrijk bij de aanschaf van een nieuwe bril? En naar wat voor soort stijl gaat jouw voorkeur uit? Eén van de stijlen die we hierboven hebben genoemd? Praat met ons mee in de comments onder dit artikel. Leuk als je dat doet. Vinden we gezellig!

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook