fb
Damespraatjes Damespraatjes

Dit zijn de goedkoopste gourmetstellen (allemaal onder de € 35!)

Als ik terugdenk aan de kerst- en paasdagen die wij vroeger met de familie van mijn moeder vierden, moet ik meteen aan de gezellige gourmetavonden denken. Het stonk, het was chaos aan tafel en als kind at je geen hap groente; maar het was de mooiste avond van het jaar! Het gourmetten is een tijd wat minder populair geweest, maar is momenteel bezig met een kei harde comeback! En wist je dat een gourmetstel helemaal niet duur hoeft te zijn? 

Wij hebben de voordeligste gourmetstellen voor je op een rijtje gezet!

Proline Gourmetset

Ronde gourmetset voor 6 personen. De ronde Proline gourmetset leent zich uitstekend voor een gourmetten aan een ronde  of vierkante tafel. Zo kan iedereen makkelijk bij zijn/haar pannetje!

Prijs: € 19,95

Princess Gourmetstel

Rechthoekige gourmetset voor 4 personen. Het Princess Gourmetstel is ideaal als je met een klein groepje wilt gourmetten. De grill zorgt voor prachtige grillstrepen!

Prijs: € 24

Tristar Gourmetstel

Ronde gourmetset voor 6 personen. Het Tristar Gourmetstel is geschikt voor aan een ronde of vierkante tafel. Dit gourmetstel heeft speciale bakvormen voor omeletjes en pannenkoekjes!

Prijs: € 22

Princess Gourmetstel & Steengrill

Rechthoekige gourmetset voor 4 personen. Het Princess Gourmetstel is daarnaast ook een steengrill. Heel geschikt voor culinaire genieters die dol zijn op steengrillen én gourmetten!

Prijs: € 30,99 

Cruisinier Gourmetstel

Rechthoekig gourmetstel voor 8 personen. Het Cruisinier Gourmetstel is er bij uitstek een voor wat grotere gezelschappen. De temperatuur is regelbaar en de set is voorzien van een anti-aanbaklaag!

Prijs: € 34,84

Weer gourmetten

Zijn jullie ook van plan om dit jaar weer te gaan gourmetten? Ik wil het dit jaar zeker een keer doen! Het hoeft van mij overigens niet persé met de kerst te zijn. Ook op een ‘gewone’ zaterdagavond is het heel gezellig en lekker.

Wat is jouw favoriete gourmetreceptje? We zijn heel benieuwd! Praat met ons mee in de comments onder dit artikel!

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook