fb
Damespraatjes Damespraatjes

Dit zijn de drie leukste cadeaus voor een geslaagde Moederdag!

Op zondag 12 mei is het Moederdag! Ik vind dit altijd een hele leuke dag, waar ik graag aandacht aan besteed. Zo vind ik het super gezellig om mijn moeder mee uit lunchen te nemen of samen van een high tea te genieten. Maar ook een mooi cadeau mag natuurlijk niet ontbreken. Dat hoeft helemaal niet moeilijk te zijn! Het gebaar is vaak al voldoende. Wij hebben een lijstje met drie super leuke cadeaus waarvan we zeker weten dat bijna elke moeder hier blij mee zou zijn. 

Dit zijn de drie leukste cadeaus voor een geslaagde Moederdag!

Mooier met bloemen

Een bloemetje mag op Moederdag niet ontbreken. Met Moederdag kun je daarvoor terecht bij Greetz. Zij bezorgen namelijk op Moederdag (12 mei) zelf. Je kunt kiezen uit meer dan 50 verschillende boeketten en natuurlijk kun je er ook veel Moederdagkaartjes vinden die je mee kunt sturen voor een compleet geschenk.

greetz

Stoere das

Geef je outfit een persoonlijk accent met een dames stropdas! Welke knoop je erin legt? Daar zijn geen geschreven regels voor. Zin in een strakke knoop? Prima! Maar hij mag ook best wat losser en lager hangen. Kortom, met een vrouwen stropdas van Stropdassenwinkel is alles mogelijk. Een ideale investering voor je garderobe!

 

Een frisse nieuwe look

Op zoek naar trendy vrouwenkleding? Bekijk eens het merk Ivy Beau, een kledingmerk dat zicht richt op de modebewuste vrouw. De mix van casual en vrouwelijke stijlen zorgt voor een verfijnde en nonchalante look. Alles is leverbaar in de maten 36 tot en met 46. Shop snel bij Ivy Beau!

De keuken in!

Boterhammen smeren, appels schillen en op slinkse wijze groenten in gerechten verwerken: moeders zijn topchefs! Wil jij het je moeder (of jezelf) wat makkelijker maken, doe dan een handige keukenmachine cadeau. een overzicht van de beste keukenmachines, vind je bij Paarshuis.

Maak het persoonlijk

Maak Moederdag extra speciaal door je moeder niet alleen een cadeau te geven, maar er ook een persoonlijk tintje aan toe te voegen. Denk aan een mooie foto van vroeger, waar jullie samen opstaan. Laat hem professioneel afdrukken, lijst hem in en geef hem samen met het cadeau. Ook foto’s van de kleinkinderen doen het over het algemeen goed.

Hoe je het ook doet: maak er samen een fijne dag van. Wat ik zelf van plan ben, laat ik nog even in het midden. Mijn moeder leest immers mee en ik wil niet de verrassing verpesten…

Wat doe jij dit jaar? 

Wat doe jij dit jaar voor Moederdag? En hebben jullie nog speciale tradities? Ik ben heel benieuwd. Praat met ons mee in de comments onder dit artikel. Vinden we gezellig 🙂

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook