fb
Damespraatjes Damespraatjes

Dit zijn de beste plekken om je parfum te spuiten

Waar spuit jij je parfum of eau de toilette op? Zelf doe ik dat meestal op mijn polsen en in mijn nek ter hoogte van mijn oren. Jij ook? Nou, stop daar dan maar onmiddellijk mee want volgens de experts doe je het op deze manier helemaal fout! De mensen die zeggen er verstand van te hebben geven ons advies. Dit zijn de plekken waar je het beste je parfum kunt opspuiten! Lees je mee?

Pulseerpunten

Onze hals en onze polsen zijn zogenaamde ‘pulseerpunten’, op deze plekken voel je je hartslag het beste. Mensen spuiten daar omdat ze denken dat de geur daar het langst blijft hangen. Nu zijn er dus nieuwe inzichten volgens de experts.

Navel de beste plek

In Metronieuws lazen we een artikel waarin de Brits parfumexpert Ruth Mastenbroek beweert dat de navel de beste plek zou zijn om je parfum op te spuiten. Ook zouden tussen je ellebogen en de knieholtes goede plekken zijn om te sprayen.

Warme plekjes

De warmte die deze plekken uitstralen kunnen de geur het beste uitstralen. Het komt er dus eigenlijk op neer dat je de parfum op een plek spuit waar je lichaam opwarmt, want hierdoor verspreidt ook de geur zich beter. Metro baseert zich bij deze uitspraken op een artikel uit de Huffington Post.

Nog een tip

Spray bijvoorbeeld eens wat parfum op je borstel voordat je je haar gaat borstelen. Doordat de parfum door je haar wordt geborsteld zou het lekker lang blijven ruiken.

Heb jij tips?

Heb jij nog leuke tips over de plekken waar je je parfum het best kunt spuiten? Wij zijn heel benieuwd. Laat het ons weten bij de comments onder dit artikel. Vinden we leuk :-).

 

2 reacties

Lola -

“Where should one use perfume?” a young woman asked.
“Wherever one wants to be kissed.” ― Coco Chanel

sandra -

Hoi Lola,
Wat een gave quote. Dank je wel voor het delen.
Liefs van Sandra van Damespraatjes

Reageer ook