fb
Damespraatjes Damespraatjes

Dit zijn de beste kerstcommercials ooit

Elk jaar lijkt er weer een hype rond de kerstcommercials te hangen. Welke merken brengen er een uit, wie maakt hem net te zoetsappig en welk merk heeft een schot in de roos? Tegenwoordig gaan goede kerstcommercials al snel viral en staat je tijdlijn bomvol met de mooiste, schattigste en zoetsappige kerstcommercials van het jaar. Wij kwamen in de New York post een overzicht van de vijf beste kerstcommercials ever tegen. Ze zijn Amerikaans, dus je zult niet alle merken kennen, maar het is zeker de moeite waard om ze even te bekijken!

Kerstcommercials

Coca Cola

Deze klassieker kennen we allemaal en bezorgt ons elk jaar weer een warm gevoel. De Coca Cola kerstman hangt dit jaar ook op vele plekken in Nederland, waaronder op enorme posters in Amsterdam.

https://www.youtube.com/watch?v=Dm8aXXd5nBk

Campbell’s Soup

In Nederland eten we hem niet zo vaak, maar Campbell’s Soup is de Unox onder de Amerikanen. Lekkere soepjes die je een warm gevoel geven. Zo ook deze sneeuwpop.

https://www.youtube.com/watch?v=89IMS9hL3vI

Hershey’s

Jummie, chocolate! Ook dit zien we in Nederland niet vaak voorbij komen, maar Hersey’s is het lekkerste en bekendste chocolademerk van Amerika. Ze staan bekend om de ‘hugs and kisses’ kleine chocolaatjes die elk seizoen in een andere verpakking zitten.

Honey Nut Cheerios

Scrooge, de knorrige man uit het kerstverhaal van Charles Dickens staat niet bekend om zijn warme karakter. Toch weet het bijtje uit de commercial hem om te vrolijken met honing en noten.

Folgers Coffee

Weer zo’n merk wat we in Nederland niet kennen. Toch is dit een echte kerstklassieker uit de jaren ’80. Misschien ken je de koffie niet, maar de boodschap uit de commercial is voor veel mensen herkenbaar: het terugzien van je geliefden tijdens de kerst.

Een leuke Nederlandse kerstcommercial zien? Klik dan hier!

bron: NY Post

 

Reageer ook