fb
Damespraatjes Damespraatjes

Dit zijn de behang-trends van dit moment!

Tijdens de coronacrisis zijn we massaal aan het klussen geslagen! Ook wij hebben hier thuis niet stilgezeten. Zo heb ik de logeer- en slaapkamer een kleurtje gegeven en is Ward begonnen aan een boomhut in de tuin. Ik vind het altijd super leuk om te klussen, maar misschien nog wel leuker om eindeloos inspiratie op te doen. Zo ben ik momenteel helemaal weg van behang en dan met name bijzonder fotobehang. Dat zie je tegenwoordig veel en het is duidelijk waarom: het doet veel voor je huis. 

Behang-trends van dit moment

Wij waren benieuwd wat nou de grote behangtrends van dit moment zijn. Kijk je mee?

Tropisch tintje

De botanical-woontrend die nu al jaren aanhoudt, zie je in steeds meer vormen terugkomen. Waarbij mensen eerst alleen een mooie plant als eye-catcher neerzetten, is er tegenwoordig ook prachtig behang met een botanische look of tropisch tintje te krijgen. Kijk bijvoorbeeld eens naar dit gave behang met tropische bladeren van Fotobehangen. Wij worden er spontaan vrolijk van!

1-4

Kunst op de muur

Het meisje met de parel, het melkmeisje, stilleven met bloemen en de Nachtwacht: stuk voor stuk schilderijen die wij wel aan de muur zouden willen hangen. Jammer genoeg vallen de originele werken ver buiten ons budget. Maar wist je dat het tegenwoordig ook mogelijk is om de grote meesters op je muur te behangen? Dit fraaie fotobehang is een stuk bereikbaarder en het is dan ook helemaal niet gek dat dit op het moment echt een mega trend is.

Natuurlijke schoonheid

Buiten naar binnen halen kan je op verschillende manieren doen. Denk maar aan een mooie bos bloemen op tafel! Maar wist je dat je ook nog een stapje verder en grootser kunt gaan? Met een fotobehang van een indrukwekkend berglandschap of een mysterieus landschap in de mist bijvoorbeeld. Adembenemend! En gewoon beschikbaar voor thuis bij Muurmode.

Nationale trots

Ben jij trots op ons mooie land? Ik wel! Altijd als ik spreek met mensen uit andere landen, ontdek ik weer hoe goed wij het hier voor elkaar hebben. Daarnaast heeft Nederland prachtige landmarks, die best wel af en toe in het zonnetje gezet mogen worden. Denk bijvoorbeeld aan de Rotterdamse Erasmusbrug, de Amsterdamse grachten of de oud-Hollandse molens. Zó ongelofelijk mooi dat je ze op een fotobehang in jouw huis tentoon kunt stellen.

Lastig kiezen

Wat vind jij van al deze mooie behangsoorten? Ik vind ze stuk voor stuk enig en kan eigenlijk maar moeilijk een keuze maken welke wij in huis halen. Het leuke is: je hoeft er ook niet slechts één te kiezen. Het huis heeft genoeg kamers en zo kan ik op den duur al mijn favorieten kwijt.

Meepraten over dit verhaal? Dat kan in de reacties onder dit artikel. Vinden we gezellig!

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook