fb
Damespraatjes Damespraatjes

Dit zijn de badkamerspiegel trends van dit moment!

badkamerspiegel

‘Spiegeltje spiegeltje aan de wand; wie is de mooiste van het hele land?, zegt mijn dochtertje van drie tegenwoordig vaak als ze bij ons thuis in de badkamer in de spiegel kijkt. Hilarisch vind ik het, vooral omdat onze badkamerspiegel eigenlijk spuuglelijk is. Zo lelijk, dat ik er liever helemaal niet inkijk. Gelukkig kijkt zij alleen nog naar zichzelf en vindt ze zichzelf in iedere spiegel heel erg mooi. Zo lief! Wél realiseer ik mij elke keer als ik in de badkamer sta dat het tijd is voor een nieuwe spiegel. Maar wat zijn eigenlijk de  badkamerspiegel trends van dit moment? Wij zochten het voor je uit!

Badkamerspiegel trends

Spiegeltrends, bestaat dat? Yes, absoluut! Er zijn een aantal spiegels die we tegenwoordig veel zien en dat is niet voor niets. In dit artikel nemen we drie badkamerspiegeltrends onder de loep en ik kan alvast verklappen dat ze alle drie prachtig zijn! Lees je mee?

Trend: ronde badkamerspiegels

Badkamers zijn vaak wat killere ruimtes. Niet door de temperatuur, maar vooral door het gebruik van harde en hoekige materialen. Harde stenen en vierkante vormen zorgen ervoor dat veel mensen de badkamer als minder gezellig ervaren. Dit is goed op te lossen door wat ronde en zachte elementen  toe te voegen. Denk aan een vrijstaand bad met een ovale vorm, kranen die rond gebogen zijn en natuurlijk de ronde spiegel. Heb je geen zin in een totale badkamer make-over, maar wil je snel meer warmte in de ruimte brengen? Alleen al het ophangen van een ronde badkamerspiegel zal wonderen doen!

badkamerspiegels

Trend: eivormige badkamerspiegels

Vind jij het leuk om een beetje speelsheid in het design van je badkamer te brengen? Dan zou ik zeker even kijken naar een eivormige badkamerspiegel! Een vriendin van mij heeft dit bij haar in de badkamer en het geeft de ruimte iets totaal unieks. Een eivormige spiegel vind ik het mooist in een badkamer die een rustige uitstraling heeft, bijvoorbeeld wanneer er op zowel de vloer als op de muren dezelfde tegels zijn gebruikt. Een ei-vormige spiegel geeft de badkamer diepte en een interessante vibe.

Trend: badkamerspiegels met verlichting

Een donkere badkamer, heb jij daar weleens je make-up in geprobeerd te doen? Ik wel en ik kan je vertellen dat het resultaat niet om over naar huis te schrijven was 😉 Goede verlichting is essentieel in de badkamer en dan met name bij de spiegel. De badkamerspiegel met verlichting is dan ook een megatrend momenteel. Niet alleen handig bij het make-uppen, maar ook bij het maken van de perfecte mirror selfie!

Wat zou jij wel willen hebben?

Ben jij op dit moment bezig met een nieuwe badkamer kopen? Welke van deze trends vind jij heel erg mooi? Ik ben heel benieuwd! Praat met ons mee in de reacties onder dit artikel. Vinden we altijd heel erg gezellig!

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook