fb
Damespraatjes Damespraatjes

Dit zijn de 5 leukste woonaccessoires van dit moment!

Een huis zonder accessoires is als je het mij vraagt niet echt een thuis. Mooie accessoires geven het geheel een persoonlijke touch en kunnen van grote invloed op de gehele sfeer in huis zijn. We hebben hier 5 super leuke woonaccessoires voor je op een rijtje gezet. Super origineel en niet iets wat je elke dag ziet!

1. Wirebasket

Wirebaskets zijn helemaal hot! Je kunt ze op heel veel verschillende plekken en manieren in huis gebruiken, zoals als wasmand in de badkamer, stop er warme plaids voor op de bank in of leg er een bijpassende deksel op en gebruik hem als nachtkastje of bijzettafeltje.

1

2. Tafelboeken

Dit zag ik laatst bij vrienden thuis en was meteen fan: tafelboeken. Dit zijn mooie (foto)boeken die je op tafel legt als accessoire. Leuk om zelf in te bladeren, naar ook met gasten is het vaak onderwerp van gesprek.

2

3. Hangende planten

Vet! Normaal gesproken ben ik meer een bloemen dan een plantenmens, maar dit vond ik toch zo’n gaaf ding. Het is een plantenhanger waar je zelf plantjes in kunt stoppen. Leuk met bijvoorbeeld kruidenplantjes in de keuken of gezellige plantjes op het balkon.

3

4. Los kledingrek

In mijn oude huis had ik twee van dit soort losse kledingrekken. In één woord: top. Ik gebruikte hem om mijn kleding aan te hangen in de slaapkamer, maar je kunt hem ook als kapstok in de hal gebruiken. Een los kledingrek geeft meteen een robuuste, industriële uitstraling. Heel gaaf!

4

5. To-do muursticker

Wauw, dit is echt een cool ding! Het is een to-do muursticker gemaakt van zwart vinyl waar je met een krijtje op kunt schijven. Leuk om in de keuken op de muur te plakken zodat je boodschappenlijstjes kunt maken, of op kantoor zodat je weet wat er allemaal nog gedaan moet worden.

5

Wat vinden jullie van deze woonaccessoires? Ik vind ze allemaal echt heel vet. Welke zou jij wel in je huis willen hebben?

Reageer ook