fb
Damespraatjes Damespraatjes

Dit willen we hebben: zwevende lampen!

Ward en ik hebben maandag de sleutel van ons nieuwe huis gekregen. En wat is het tot nu toe toch één groot feest! Het huis is in zeer goede staat en helemaal gerenoveerd, dus we hoeven bijna niks te doen. Zelfs schilderen is niet meer nodig! Wij kunnen meteen door naar het aller leukste klusje: de inrichting. 

Het inrichten gaat al enorm goed. De bank, eetkamerstoelen en het servies zijn al in huis en het ziet er geweldig uit. Momenteel wachten we nog op de houten jaloezieën, het bed en de eettafel. Zodra ook deze items er staan kunnen we verhuizen. Heel spannend allemaal.

Zwevende lamp

Terwijl we op de laatste grote dingen wachten, zijn we ondertussen ook bezig met de wat ‘kleinere’ dingen, zoals lampen, planten en andere accessoires. En nou net in deze categorie kom ik héél veel leuke dingen tegen, waaronder een zwevende lamp.

Deze zwevende lamp is van het merk Flyte lijkt gezichtsbedrog, maar dat is het niet. De lamp zweeft écht boven de houten basis en kan zelfs ronddraaien.

Hoe gaaf is dit? De LED lamp met chromedop wordt contactloos aangestuurd en je kunt hem  met lichte aanrakingen via de houten basis bedienen. Hoe het komt dat hij blijft zweven? Dat zit hem in de magnetische levitatie.

Verschillende uitvoeringen

Wat betreft het design van de lamp kan je kiezen voor een aantal opties. De basis is verkrijgbaar in essenhout en in eikenhout. Ook de chromedop is in verschillende kleuren verkrijgbaar. De Flyte  zwevende lamp kost € 299 en je kunt hem onder andere bij Flinders bestellen.

Ward en ik gaan zeker twee exemplaren aanschaffen om als lamp op de nachtkastjes te gebruiken. Vooral Ward is dol op gadgets, maar in dit geval kan ik zeggen dat ik minstens net zo enthousiast ben! Vind jij dit ook zo’n cool ding? Waar in huis zou jij hem wel willen gebruiken? Praat met ons mee in de comments onder dit artikel!

magnus 2

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook